Belkin werkt samen met Devialet om de SoundForm Elite slimme luidspreker en draadloze oplader te bouwen

soundform elite hi fi smart speaker wireless charger 2

Belkin maakt veel producten, maar het is nooit bekend geweest voor het bouwen van audioapparatuur, vooral niet aan de bovenkant van de markt. Maar de samenwerking met audiofiele luidsprekerfabrikant Devialet om een ​​slimme luidspreker van $ 299 te bouwen, heeft ons zeker geïntrigeerd.

Onze eerste ontmoeting met het in Parijs gevestigde Devialet vond plaats toen we de prachtige Phantom-luidspreker van het bedrijf in 2015 beoordeelden. bij verrassing.

Belkin zegt dat zijn SoundForm Elite Hi-Fi Smart Speaker + Wireless Charger een geluidsdrukniveau van 90 dB kan leveren bij maximaal volume, gebruikmakend van Devialet’s “push-push” woofer-architectuur om een ​​diepe basrespons te leveren met minimale trillingen. Dat is belangrijk omdat de luidspreker ook een draadloze Qi-oplader is – u zou uw smartphone er niet bovenop willen plaatsen om hem alleen op te laden om hem van de rand te zien “lopen” terwijl de luidspreker muziek afspeelt.

De SoundForm Elite heeft ook Google Assistant aan boord, zodat je je smart home-apparaten kunt bedienen en andere Google Assistant-compatibele luidsprekers kunt aansluiten voor een audioconfiguratie in meerdere kamers. Steve Malony, senior vice-president van Belkin, zegt: “Dit is nog maar het begin van een groter audioportfolio voor Belkin.”

Belkin verwacht $ 299 op te halen voor de SoundForm Elite Hi-Fi Smart Speaker + Wireless Charger wanneer deze in de lente wordt verzonden.

0 Shares:
You May Also Like