Belkin toont zijn Soundform Immerse ruisonderdrukkende oordopjes op CES

soundform immerse noise cancelling earbuds in use

Belkin heeft op CES 2022 nieuwe ruisonderdrukkende in-ear hoofdtelefoons aangekondigd. De Soundform Immerse-functie, wat Belkin Hybrid Active Noise Cancellation noemt, met drie microfoons per oordopje (twee externe en één interne). Dit bereikt ruisonderdrukking met behulp van een combinatie van feedforward en feedbackverwerking. De oordopjes bevatten Qualcomm’s aptX HD-streamingtechnologie voor 24-bits geluidskwaliteit.

De Soundform Immerse is voorzien van 12 mm dubbellaagse drivers met neodymiummagneten en levert een frequentierespons van 20 Hz tot 20 kHz, met een gevoeligheidsclassificatie van 98 dB SPL. Ze zijn uitgerust met Bluetooth 5.2-radio’s en ondersteunen de A2DP-, HFP- en AVRCP-profielen.

Luisteraars kunnen een fysieke knop op elke oordop gebruiken om de instellingen voor ruisonderdrukking en Belkin’s Hear-Thru-modus (ook bekend als de transparantiemodus, zodat u uw omgeving kunt horen) te bedienen.

soundform dompel ruisonderdrukkende oordopjes met case onder

Belkin heeft op meerdere manieren gebouwd om uw Immerse-oordopjes en hun hoesje te vinden. Belkin heeft al lang accessoires gemaakt die compatibel zijn met Apple-apparaten en ze hebben de nieuwe Find My-technologie van het bedrijf in de Immerse geïntegreerd. U kunt Zoek mijn netwerk van Apple gebruiken om een ​​ontbrekend oplaadetui te vinden. U kunt de Soundform-app van Belkin op uw iPhone gebruiken om een ​​ontbrekend oordopje te lokaliseren met de functie Ping My Earbuds.

De Soundform-app geeft gebruikers ook extra controle over hun luisteromgeving. Gebruik de app om de gewenste EQ-curve in te voeren of kies een van de voorinstellingen van Belkin. Een echte bonus is het feit dat de app gebruikers ook in staat stelt hun Hear-Thru-niveaus aan hun persoonlijke smaak aan te passen.

De Immerse-hoofdtelefoon biedt 8 uur afspeeltijd vanaf elke oordop plus nog eens 28 uur batterijduur vanuit de oplaadcassette. De case werkt met Qi-opladen of kan worden aangesloten om op te laden met de meegeleverde USB-C-kabel. In een mum van tijd geeft een oplaadbeurt van tien minuten de oordopjes een volledig uur afspeeltijd.

De oordopjes hebben een IPX5-transpiratie- en waterdichtheidsclassificatie. Android-bezitters kunnen snel verbinding maken met de Immerse via Google’s Fast Pairing-technologie. Er zijn 3 maten siliconen oordopjes en siliconen vleugeltips om een ​​perfecte pasvorm te garanderen.

De Belkin Soundform Immerse zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2022. Hoewel de prijs nog niet definitief is, vertelt Belkin ons dat het verwacht dat ze in het bereik van $ 150 tot $ 199 zullen verkopen.

0 Shares:
You May Also Like