Bekijk deze geweldige prijzen voor alles wat je nodig hebt voor je slimme huis

linksysvelop

Of je nu net begint aan je slimme thuisreis met een paar lampen of je netwerk upgradet met een mesh wifi-systeem om tientallen apparaten aan te kunnen, we hebben het vandaag voor je. Amazon heeft een eendaagse uitverkoop op smart home-producten van topmerken zoals Linksys, Netgear, TP-Link en Wemo, met veel op of bijna laagste punten ooit. Dit zijn onze favoriete aankopen:

Als eerste hebben we het Linksys Velop Mesh Wi-Fi-routersysteem voor $ 188, verwijder niet-productlink de beste prijs die we ooit hebben gezien voor onze tweede keuze voor het beste mesh-wifi-systeem. Deze bundel wordt geleverd met een router en een node, dus het zal je huis bedekken met wifi en geweldige snelheden leveren, zelfs bij zware verkeersbelasting. We hadden geen moeite om 2.800 vierkante voet te bedekken in onze tests van deze exacte opstelling, dus de meeste huizen zouden een goede dekking moeten krijgen.

Als u uw slimme huis wilt uitbouwen, kosten de LB110 Kasa Smart Light-lampen van TP-Link $ 12. Verwijder niet-productlink in plaats van $ 25, een geweldige prijs voor een mooi alternatief voor de dure Hue-lampen. Deze LED-lamp komt overeen met een gloeilamp van 60 watt. Dit is het laagste punt ooit voor deze lamp, een prijs die we ook tijdens de feestdagen zagen. De lampen van TP-Link hebben geen hub nodig en ze werken met Google Assistant en Alexa, zodat je ze kunt bedienen met apparaten zoals Amazon Echo en Google Home.

Ten slotte kost een Wemo Wi-Fi drieweg-lichtschakelaar met twee pakketten $ 60. Verwijder niet-productlink, meer dan 30 procent korting op de adviesprijs van $ 90 en een altijd lage prijs. We gaven deze switch vier sterren toen we hem in augustus testten en prezen hem om zijn probleemloze installatie en brede integratie met derden, waaronder Apple HomeKit. Onze enige klacht is dat hij geen dimmer heeft, maar als je op zoek bent naar een simpele lichtschakelaar met smarts, dan is de Wemo een prima optie.

En dat zijn nog maar onze topkeuzes. Er zijn veel andere apparaten die in de uitverkoop worden aangeboden, dus zorg ervoor dat u ze allemaal bekijkt.

0 Shares:
You May Also Like