Begin met streamen in 4K HDR met de Roku Ultra LT voor $ 49

rokuultra2019hero

Als je een geweldige deal wilt voor een solide streamingbox, hebben we die gevonden. Walmart verkoopt de Roku Ultra LT voor $ 49Verwijder niet-productlink. Dat is $ 20 korting op de adviesprijs en een uitstekende prijs voor een settopbox die al je favoriete streamingdiensten ondersteunt in resoluties van 1080p tot 4K.

We hebben de niet-LT-versie van de Roku Ultra uit 2019 beoordeeld en noemden het “Roku’s beste streaming-speler tot nu toe.” Er is geen wezenlijk verschil tussen deze box en het normale Ultra-model, behalve dat de LT geen USB-poort heeft om externe opslag aan te sluiten. In plaats daarvan is er alleen een microSD-slot. Het ondersteunt ook HDR10, HDR10+ en Dolby Vision voor iedereen met een HDR-tv.

De afstandsbediening van de Roku Ultra LT heeft een 3,5 mm-aansluiting voor privé luisteren, die het geluid door een koptelefoon stuurt in plaats van door de luidsprekers van de tv. Dat gezegd hebbende, mist de afstandsbediening ook de persoonlijke snelkoppelingen van de volledige Ultra-versie.

Dit zijn helemaal geen slechte afwegingen, vooral niet voor slechts $ 49. Als je een nieuwe streamingbox nodig hebt en de bank niet wilt breken, is dit de deal voor jou.

[Today’s deal: Roku Ultra LT for $49 at Walmart.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like