Begin met streamen in 4K HDR met de Roku Premiere voor $ 29

rokupremiere

Als je niet tevreden bent met de ingebouwde software van je 4K smart TV, kun je vandaag voor een beetje minder smarts van derden toevoegen. Amazon verkoopt de Roku Premiere met 4K- en HDR-ondersteuning voor $ 29, ongeveer $ 10 goedkoper dan normaal.

De Premiere bevat een kleine settopbox (eigenlijk meer een vierkante puck) en een afstandsbediening. We hebben de première eind 2018 beoordeeld. Ons grootste probleem was dat je voor $ 40 een afstandsbediening kreeg die een zichtlijn naar de doos vereiste, en het ontbrak aan een van de spraak- en tv-bedieningen die we hebben gezien in de afstandsbedieningen van duurdere Roku-spelers.

Dat is een probleem wanneer de vraagprijs $ 40 is, maar voor $ 29 is het een acceptabel koopje, vooral wanneer deze Roku-box 4K HDR-beelden ondersteunt. Bovendien kunnen Alexa en Google Assistant integreren met de Premiere, waardoor het probleem met de spraakbesturing op de afstandsbediening minder pijnlijk is als je een slimme luidspreker in huis hebt.

Roku bevat een aantal leuke functies, zoals een privé-luisterfunctie waarmee je tv-audio via je mobiele apparaat kunt pijpen. Op die manier kun je een koptelefoon opzetten om de rest van het huis niet te storen zonder dat er een snoer over de vloer van de woonkamer naar de bank slingert.

[Today’s deal: Roku Premiere for $29 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like