Bedek je huis met vijf Blink XT2-beveiligingscamera’s voor $ 95 korting

xt2 lifestyle

Als je een eenvoudige manier wilt om je huis te bedekken met slimme beveiligingscamera’s, heeft Amazon een deal voor je. De online retailer verkoopt een vijf pack van de Blink XT2 outdoor/indoor slimme beveiligingscamera voor $285. Dat is $ 95 korting op de gebruikelijke prijs en komt neer op ongeveer $ 57 per camera.

We hebben de Blink XT2 afgelopen september getest. geeft het 3,5 van de vijf sterren. “De Blink XT2 is een veel gepolijst product… Het is een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, probleemloze oplossing voor thuisbeveiliging”, zeiden we.

De Blink XT2 beschikt over tweerichtingsaudio, die ontbrak in het model van de eerste generatie, en het bedrijf zegt dat de batterij tot twee jaar meegaat. De camera’s hebben 1080p HD-video, bewegingssensor, infrarood nachtzicht, temperatuurbewaking en ze hebben een IP65-classificatie voor zowel binnen- als buitengebruik. De Blink XT2 wordt ook geleverd met gratis cloudopslag waarmee je ‘honderden’ clips tot een jaar kunt bewaren – zonder extra kosten. Op het moment van onze beoordeling was de limiet voor gratis opslag 7.200 seconden of twee uur.

Over het algemeen is het een redelijk goede camera, en tegenwoordig kun je er een aantal voor een goede prijs krijgen.

[Today’s deal: 5-pack Blink XT2 indoor/outdoor security cameras for $285 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like