Automatiseer je klusjes met de beste deals tot nu toe op Roborock robovacs

roborock s6 maxv 2

De zomer is nog in volle gang en het is heet. In plaats van je in het zweet te werken terwijl je het huis stofzuigt, leun je achterover met een limonade en laat je een robot het zware werk doen. Alleen vandaag is er een eendaagse uitverkoop bij Amazon met Roborock-robovacs tegen hun altijd lage prijzen. Er zijn slechts drie opties, maar het zijn allemaal uitstekende keuzes. De deals eindigen vrijdagavond net voor middernacht Pacific time. Dit is wat er beschikbaar is.

De eerste is de Roborock S5 Max voor $ 380, een daling van $ 550. Dit is niet de goedkoopste robovac in de uitverkoop, maar het is er een die we erg leuk vonden. We gaven de Roborock S5 Max 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award. “De Roborock S5 Max is een uitstekende hybride robotstofzuiger/dweil die de vloeren van uw huis een uitgebreide reiniging zal geven”, zeiden we. Deze stofzuiger heeft alles wat je nodig hebt, waaronder een zuigkracht van 2000 Pa, zones zonder dweil, mapping op vier niveaus, maximale reinigingstijd van 180 minuten en Lidar-navigatie.

De volgende is de Roborock S4 Max voor $ 310 in plaats van $ 430. We hebben dit model ook beoordeeld en het 4 van de 5 sterren gegeven. “De S4 Max biedt superieure reiniging en geavanceerde functies tegen een betaalbare prijs”, zeiden we, en dat geldt vooral vandaag. Deze robovac heeft geen dweilfunctie, maar biedt kaarten tot vier niveaus, 2.000 Pa zuigkracht, wifi, Lidar-navigatie en een looptijd van 180 minuten.

Eindelijk hebben we de Roborock S6 MaxV voor $ 525, een daling van $ 700. Dit model beschikt over de ReactiveAI-obstakelherkenning van het bedrijf via dubbele camera’s, 2500 Pa zuigkracht, mapping op vier niveaus en een dweilfunctie. Dit is een ander model dat we hebben beoordeeld en aanbevolen en het 4 van de 5 sterren hebben toegekend. “De Roborock S6 MaxV is een krachtige, zeer aanpasbare robotstofzuiger. De functie om obstakels te vermijden is vrij uniek en een geweldige aanvulling op een toch al uitzonderlijke huishoudhulp,” zeiden we.

Als je op zoek bent naar een premium robotstofzuiger voor een stuk minder, dan is vandaag – en alleen vandaag – dé dag om te kopen.

[Today’s deal: One-day Roborock vacuum sale on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like