Aura’s Carver slimme frame, dat alleen liggend is, gebruikt AI om portretfoto’s te koppelen

aura carver main

De nieuwste digitale fotolijst van Aura heeft geen draaibare houder waarmee je de lijst van landschaps- naar portretmodus kunt veranderen, maar het compenseert de ontbrekende functie door een nieuwe toe te voegen: AI-aangedreven fotocuratie die vergelijkbare portretfoto’s aan elkaar koppelt.

Nu te koop voor $ 199, Aura’s zojuist aangekondigde 10,1-inch Carver-fotolijstRemove non-product link heeft een beeldresolutie van 1920 x 1080, een “slanke” en “minimalistische” bezel en een “stevige” basis die ideaal is voor het plaatsen van de lijst op een tafel of een plank.

Verkrijgbaar in zowel houtskool als “wit krijt” smaken, het Wi-Fi-enabled Carver frame is ontworpen om foto’s alleen in liggende richting weer te geven.

Carver zegt dat het het probleem van het weergeven van portretfoto’s in een liggend kader heeft opgelost met “Intelligent Photo Pairing”, een AI-aangedreven functie die vergelijkbare portretfoto’s koppelt (zoals foto’s die op hetzelfde moment en op dezelfde plaats zijn gemaakt) en ze naast elkaar weergeeft.

aura carver levensstijl

Het is een truc waarvan we hebben gezien dat deze veel effect heeft gehad op slimme schermen als de Google Nest Hub en Nest Hub Max, en het zal interessant zijn om te zien of de Carver de slimme schermen van Google kan overtreffen als het gaat om het kiezen van geschikte paren portret -georiënteerde momentopnames.

Naast de mogelijkheden om AI-foto’s te koppelen, is de Alexa- en Google Assistant-compatibele Carver uitgerust met een geïntegreerde aanraakbalk waarmee je door je snapshots kunt vegen en details over een foto kunt bekijken, terwijl een omgevingslichtsensor de helderheid van het scherm aanpast afhankelijk van het omgevingslicht in de Kamer.

U kunt een onbeperkt aantal foto’s uploaden naar Aura’s gratis cloudopslagservice met behulp van een iOS- of Android-app, en u kunt vrienden en familieleden uitnodigen om uw fotocollectie te delen. U kunt uw Aura-fotogalerij ook synchroniseren met Google Foto’s of iCloud. De Carver wordt echter niet geleverd met interne opslag- of geheugenkaartslots.

We zullen meer te zeggen hebben over de Aura Carver-fotolijst zodra we een recensie-eenheid hebben bekeken.

0 Shares:
You May Also Like