Aukey’s echte draadloze oordopjes stemmen de wereld af voor $ 20

aukeytruewirelessanc

Echte draadloze oordopjes met actieve ruisonderdrukking (ANC) kosten normaal gesproken een premie, maar vandaag kun je een paar ophalen voor een nummer. Aukey verkoopt zijn ANC-compatibele Bluetooth 5 echte draadloze oordopjes voor $ 20,39, een daling van $ 60, met de kassacode 9GA4MZOG. Het is niet duidelijk hoe lang deze couponcode geldig is, maar we zouden er niet op rekenen dat deze na vrijdag wordt gebruikt.

Deze oordopjes zijn voorzien van de eerder genoemde actieve ruisonderdrukking tot maximaal 28 decibel omgevingsneus. Elke oordop wordt geleverd met een driver van 10 mm en dubbele microfoons, die helpen bij zowel een verbeterde spraakopname als een betere onderdrukking van achtergrondgeluid. De oordopjes hebben ook aanraakbedieningen voor het beheren van oproepen en muziek. Aukey heeft deze oordopjes ook uitgerust met IPX5-waterbestendigheid, waardoor ze bestand zijn tegen zweet en matige regen.

Met de meegeleverde draagtas en een volledige lading kun je ongeveer 35 uur speeltijd krijgen van deze oordopjes met ANC uitgeschakeld. Als ANC is ingeschakeld, daalt die tijd aanzienlijk tot ongeveer 4,5 uur per lading of ongeveer 22,5 uur in totaal. De oplaadcassette zelf kan in ongeveer twee uur volledig worden opgeladen via USB-C.

Deze zien eruit als solide oordopjes, en ze worden zeer goed beoordeeld door Amazon-kopers met tot nu toe meer dan 8.000 mensen die beoordelingen hebben achtergelaten. Echt draadloze oordopjes met actieve ruisonderdrukking zie je niet vaak voor $ 20.

[Today’s deal: Aukey true wireless earbuds with noise canceling for $20.39 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like