Audible onthult een Audible Plus-abonnement van $ 7,95

audible plus new

Wie op zoek is naar een goedkopere manier om Audible’s uitgebreide bibliotheek met audioboeken, podcasts en ‘celebrity-inhoud’ te proeven, staat op het punt een nieuwe optie te krijgen.

Het Audible Plus-abonnement van $ 7,95 debuteert deze week in een “preview-fase” en biedt “all-you-can-listen”-toegang tot meer dan 68.000 uur aan inhoud en 11.000 titels, inclusief audioboeken, podcasts en een groeiende selectie van exclusieve ” hoorbare originelen.”

Niet inbegrepen in het Audible Plus-abonnement: tegoeden die u kunt inruilen voor audioboeken of andere stukken Audible-inhoud die niet zijn opgenomen in de Audible Plus-catalogus voor onbeperkt luisteren.

Je krijgt een maandelijks tegoed bij Amazon’s “premium” abonnement, dat nu Audible Premium Plus wordt genoemd.

Het Audible Premium Plus-abonnement van $ 14,95 per maand omvat een enkel tegoed per maand, samen met toegang tot de Audible Plus-catalogus, en vervangt de voormalige Gold- en Platinum-abonnementen van Audible.

Audible’s voormalige Platinum-abonnement, dat twee credits per maand opleverde voor $ 22,95, zal tegen hetzelfde maandelijkse tarief worden gebruikt voor huidige Platinum-abonnees, en het zal ook alle Audible Plus-inhoud bevatten, vertelde een woordvoerder van Audible aan TechHive.

Het nieuwe Audible Plus-abonnement wordt deze week uitgerold voor bestaande Audible-leden, terwijl nieuwe Audible-gebruikers zich vanaf 27 augustus kunnen aanmelden voor het ‘preview’-abonnement.

Audible’s nieuwe abonnementsplannen komen binnen nu Spotify een grote stap zet in podcasts, waarbij de muziekstreaminggigant miljoenendeals voor podcasts tekent, evenals voor het populaire podcastnetwerk van Bill Simmons.

Spotify heeft zojuist ook ondersteuning voor videopodcasts gelanceerd, evenals het uitrollen van grafieken voor top- en trending podcasts.

Audible probeert Spotify tegen te gaan met zijn eigen reeks exclusieve podcasts en Audible Originals van onder meer Common, St. Vincent, Blake Griffin, Jesse Eisenberg, Kevin Bacon, Jamie Lee Curtis, Kate Mara, Tayari Jones en Harvey Fierstein.

0 Shares:
You May Also Like