Arlo’s Essential outdoor-beveiligingscamera van $ 130 heeft geen hub nodig

arlo essential

Arlo moet nog een echt budgetgerichte beveiligingscamera uitbrengen, zoals de Wyze Cam van $ 20 of de Blink Mini van $ 30, maar met slechts $ 130 is de zojuist onthulde Essential-camera aanzienlijk goedkoper dan Arlo’s andere draadloze buitencamera’s, en je zult ‘ je hebt geen hub nodig om het te gebruiken.

De Arlo EssentialRemove niet-productlink is nu beschikbaar voor pre-order en wordt naar verwachting in juli verzonden. Het is de eerste van Arlo’s batterijgevoede buitencamera’s die rechtstreeks verbinding maakt met wifi-netwerken. De 1080p Arlo Pro 2, de 2K-enabled Arlo Pro 3 en de 4K Arlo Ultra hebben allemaal een van Arlo’s verschillende SmartHubs of basisstations nodig om te werken.

Hoewel je geen hub nodig hebt om de Arlo Essential te gebruiken, gebruik je de Essential desgewenst met een hub, handig voor gebruikers die een Essential-camera willen toevoegen aan hun bestaande Arlo-setups. Het gebruik van de Essential met een hub maakt ook lokale video-opslag voor de camera mogelijk.

Wat de basis betreft, ondersteunt de weerbestendige Arlo Essential 1080p video-opname, een gezichtsveld van 130 graden, nachtzicht in kleur, een geïntegreerde schijnwerper en IR-enabled nachtzicht. Andere kenmerken zijn tweerichtingsaudio, dubbele bewegingsdetectiesensoren en een ingebouwde sirene.

De Arlo Essential wordt geleverd met een proefperiode van drie maanden van Arlo Smart, een abonnementsservice die 30 dagen aan rollende video-opslag, AI-geactiveerde detectie van mensen, voertuigen, huisdieren en pakketten, aanpasbare bewegingszones en “intelligente” waarschuwingen met ingesloten videovoorbeelden en snelkoppelingen naar verschillende camerafuncties. Na de proefperiode van drie maanden kost het Arlo Smart “Premier”-abonnement $ 3 per maand voor een enkele camera of $ 10 per maand voor maximaal vijf camera’s. (Een duurder “Elite”-abonnement is alleen voor Arlo’s 4K-beveiligingscamera’s.)

Net als de meeste andere beveiligingscamera’s van Arlo, biedt de Essential ondersteuning voor Alexa, Google Assistant en IFTTT. Geen woord over Apple’s HomeKit-platform, echter.

Arlo heeft geen schatting vrijgegeven van hoe lang de geïntegreerde batterij van de Essential meegaat tussen oplaadbeurten, maar hij zei wel dat je de batterij kunt opladen met een optioneel zonnepaneel of met de meegeleverde oplaadkabel.

We zijn in het verleden fan geweest van Arlo’s camera’s en we hebben zelfs de recente Arlo 3 buitencamera (onze recensent noemde hem “een van de absoluut beste”) uitgekozen als Editors’ Choice. We zullen zien hoe de Arlo Essential presteert zodra we een review-eenheid hebben bekeken.

0 Shares:
You May Also Like