Arlo komt met draadloze videodeurbel

arlo essential wire free video doorbell 1

Arlo maakt onze favoriete bedrade videodeurbel, maar veel nieuwere huizen missen de laagspanningsbedrading waarvan de Arlo Video Doorbell afhankelijk is. Het was dus slechts een kwestie van tijd dat het bedrijf met een draadloos model zou komen. De nieuwe Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell komt op tijd voor de feestdagen aan.

De Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell belooft een unieke functie naast het werken op batterijstroom: Direct-to-mobile video-oproepen waarbij de deurbel uw smartphone direct belt wanneer een bezoeker aanbelt, in plaats van u een pushmelding te sturen en dan moet je de Arlo-app openen om te zien wie er voor je deur staat. Arlo zegt dat deze functie de kans aanzienlijk verkleint dat uw bezoeker moe wordt van het wachten tot u reageert en uw veranda verlaat voordat u de kans krijgt om ze te begroeten.

Tweerichtingsaudio wordt natuurlijk ondersteund, maar mocht u niet op tijd reageren – of uw bezoeker gewoon negeren – dan kunt u een vooraf opgenomen bericht afspelen en kunnen zij u een bericht achterlaten. spraakbericht dat u later kunt beluisteren. Bewegingsdetectiewaarschuwingen informeren u wanneer iemand uw deur nadert maar niet aanbelt. Als je een onsmakelijke figuur op je veranda ziet op de loer liggen, kun je een sirene laten klinken om te voorkomen dat ze rondhangen.

De camera levert een gezichtsveld van 180 graden met een vierkante beeldverhouding van 1: 1 waarmee u uw bezoeker van top tot teen kunt zien, evenals eventuele pakketten die op uw veranda staan. De camera levert HD-video (resolutie van 1.536 x 1.536 pixels) met HDR en er is een nachtzichtmodus zodat je geen verandalamp hoeft aan te laten als het donker wordt.

arlo video deurbel app

Zoals je zou verwachten, zal de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell goed spelen met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT. Degenen die ervoor kiezen zich aan te melden voor de optionele Arlo Smart-service, ontvangen waarschuwingen die aangeven of een persoon, dier of voertuig de aandacht van de camera heeft getrokken. Arlo Smart kan je ook meldingen sturen wanneer pakketten aan je deur worden achtergelaten, en een e911-functie verbindt je met hulpdiensten ter plaatse van de installatielocatie van de camera. Een gratis proefperiode van drie maanden met 30 dagen aan cloudopnames is inbegrepen, waarna Arlo Smart $ 2,99 per maand kost voor één Arlo-camera, of $ 9,99 per maand voor maximaal vijf Arlo-camera’s.

De Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell zelf kost $ 199,99 wanneer deze voor de feestdagen wordt verzonden. Het is nu beschikbaar voor pre-order bij Best Buy of rechtstreeks bij Arlo.

0 Shares:
You May Also Like