Apple TV+ bundelt nu CBS All Access en Showtime voor $ 9,99 per maand

apple tv plus cbs all access and showtime bundle

Snoeksnijders die willen besparen op premium tv-kanalen, zullen dit willen weten: Apple heeft zojuist een sterk scherp geprijsde bundeldeal aangekondigd die zowel CBS All Access als Showtime omvat voor abonnees van zijn Apple TV+ streaming-tv-service.

De nieuwe CBS All Access- en Showtime-bundel kost $ 9,99 per maand, wat in wezen de helft is in vergelijking met het afzonderlijk aanmelden voor elk kanaal. Er is ook een gratis proefperiode van zeven dagen beschikbaar.

Er is echter een addertje onder het gras. Om je aan te melden voor de CBS All Access/Showtime-bundel tegen de gereduceerde prijs, moet je een Apple TV+-abonnee zijn. Een Apple TV+ lidmaatschap kost $ 4,99 per maand, hoewel Apple je een jaar lang Apple TV+ geeft als je een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple TV koopt. Macworld houdt hier een volledige lijst bij van alle originele tv-programma’s van Apple.

Als je een Apple TV+-abonnee bent, kost de bundel $ 20,98, met andere woorden, geen korting. Bij afzonderlijke aanschaf kost een CBS All Access-abonnement $ 9,99 per maand, terwijl Showtime $ 10,99 per maand is.

Toen we ons voor onszelf aanmeldden voor de CBS All Access/Showtime-bundel, merkten we dat Apple de bundel als zijn eigen, aparte Apple TV-kanaal behandelde. Als je je al hebt aangemeld voor CBS All Access of Showtime via de Apple TV-app, moet je waarschijnlijk overwegen deze op te zeggen (of te laten verlopen) voordat je je aanmeldt voor de nieuwe bundel, anders krijg je dubbel gefactureerd voor kanalen waarvoor je bent al geabonneerd.

De nieuwe CBS All Access- en Showtime-bundel is een van Apple’s meest agressieve stappen tot nu toe om gebruikers te verleiden zich te abonneren op premium streamingkanalen via de Apple TV-app. Er zijn meer dan twee dozijn Apple TV-kanalen beschikbaar, variërend van Epix en Starz tot Cinemax en Comedy Central Now.

De bundel komt ook een paar maanden voordat de eerste gratis proefversies van Apple TV+ van een jaar aflopen. Apple begon met het aanbieden van gratis proefversies van Apple TV toen de service voor het eerst in november vorig jaar werd gelanceerd.

CBS All Access biedt een breed scala aan programma’s van het CBS-uitzendnetwerk, samen met CBS All Access-originelen als , en . Als bonus kun je ook een live feed van je lokale CBS-station bekijken.

Ondertussen is Showtime de thuisbasis voor originele shows als en . Je kunt ook live feeds van Showtime East en Showtime West bekijken.

0 Shares:
You May Also Like