Apple TV: apps sluiten en schakelen tussen apps

Apple TV interface and remote

Het komt niet zo vaak voor dat een Apple TV-app vastloopt, vastloopt of op een andere manier in de war raakt, maar het gebeurt zeker. De beste remedie voor een Apple TV-app met fouten is om deze te sluiten, maar het proces is misschien niet zo duidelijk voor nieuwe (of zelfs ervaren) gebruikers.

Gelukkig is het sluiten van een Apple TV-app die zich misdraagt ​​eenvoudig, en terwijl we toch bezig zijn, kunnen we je ook laten zien hoe je snel van Apple TV-app kunt wisselen. Dit is wat je doet.

Tijd om te voltooien: 5 minuten Benodigd gereedschap: Siri-afstandsbediening Benodigde materialen: Apple TV of Apple TV 4KKosten: $0 1.

Dubbelklik op de TV-knop op de Siri (Apple TV)-afstandsbediening

Siri Remote TV-knop

Ben Patterson/Gieterij

De eerste stap is om de app-switching-weergave van de Apple TV op te roepen, die eruitziet als een reeks vensters die elk van je geopende Apple TV-apps vertegenwoordigen.

Dubbeltik hiervoor op de tv-knop (die met het tv-schermpictogram) op de Siri-afstandsbediening (dat is de officiële naam voor de afstandsbediening die bij uw Apple TV is geleverd).

2.

Multitasking-apps van Apple TV

Ben Patterson/Gieterij

Vervolgens moet je naar de Apple TV-app navigeren die je wilt sluiten. Gebruik de clickpad op de tweede generatie Siri-afstandsbediening (die met het aluminium chassis afgebeeld in de eerste stap), veeg gewoon van links naar rechts totdat het venster met de app die u wilt sluiten vooraan en in het midden staat.

Als u de originele Siri-afstandsbediening (de zwarte) gebruikt, volgt u hetzelfde proces met behulp van het aanraakoppervlak aan de bovenkant van de afstandsbediening.

3.

Veeg omhoog om de app te sluiten (of klik om ernaar te schakelen)

Apple TV sluit een app

Ben Patterson/Gieterij

Sluit nu de app door omhoog te vegen op het clickpad van de Siri-afstandsbediening (voor de tweede generatie Siri-afstandsbediening) of het aanraakoppervlak (op de originele afstandsbediening). Wanneer u dat doet, zal het app-venster omhoog vliegen en verdwijnen, waardoor de app in feite wordt gedwongen te stoppen.

Als u alleen naar de app wilt gaan in plaats van deze te sluiten, drukt u op de klikpad of het aanraakoppervlak van de Siri-afstandsbediening.

4.

Sluit het app-schakelscherm

Siri-knop voor terug op afstand

Ben Patterson/Gieterij

Tik ten slotte op de knop Terug (op de tweede generatie Siri-afstandsbediening, hierboven afgebeeld) of de Menu-knop (op de originele Siri-afstandsbediening) om de app-switcherweergave te verlaten en terug te keren naar de standaard Apple TV-interface.

Als de app die je hebt gesloten een bug bevat, probeer hem dan opnieuw te openen en hopelijk werkt deze normaal.

0 Shares:
You May Also Like