Apple TV-app komt naar Vizio SmartCast TV’s

apple tv image vizio

Eindelijk is de Apple TV-app gearriveerd op het SmartCast TV-platform van Vizio, wat betekent dat je geen Apple TV-box of AirPlay 2 meer nodig hebt om dergelijke Apple TV+-programma’s als of op je Vizio TV te bekijken.

De Apple TV-app, die al beschikbaar is op bepaalde LG- en Samsung-tv’s, evenals op verschillende Amazon Fire TV- en Roku-apparaten, maakte vandaag zijn debuut in de Vizio SmartCast-app store. Vizio had eerder dit jaar aangekondigd dat de Apple TV-app voor SmartCast binnenkwam.

Vizio SmartCast-tv’s die vanaf 2016 zijn geproduceerd, ondersteunen de Apple TV-app, waarmee gebruikers Apple TV+ Original-programma’s en films kunnen streamen, waaronder en . Je kunt hier onze complete gids voor Apple TV+-programma’s lezen.

Apple TV+ kost $ 4,99 per maand, maar SmartCast-gebruikers in de VS die nieuw zijn bij Apple TV+ kunnen zich aanmelden voor drie maanden gratis toegang.

Naast Apple TV+ content kunnen kijkers zich via de app abonneren op Apple TV-kanalen, waaronder Showtime, CBS All Access en Starz. Gebruikers van de Apple TV-app kunnen ook meer dan 100.000 films en tv-programma’s huren of kopen.

De Apple TV-app voor SmartCast ondersteunt 4K HDR-video en meeslepende Dolby Atmos-objectgebaseerde audio, aldus Vizio. Het is niet duidelijk of de SmartCast-versie van de Apple TV-app ook Dolby Vision ondersteunt; we hebben contact opgenomen met Vizio voor bevestiging.

Hoewel de Apple TV-app nu pas op het SmartCast-platform van Vizio arriveert, kunnen Vizio TV-bezitters al lang Apple TV+-programma’s naar hun sets streamen met AirPlay 2. Vizio TV’s ondersteunen ook Apple’s HomeKit smart home-platform.

Naast de Apple TV-app, zag het SmartCast-platform van Vizio onlangs de komst van een paar andere spraakmakende streaming-apps, waaronder Disney+ (die in februari bogen op SmartCast) en NBC’s Peacock (die eerder deze zomer arriveerde). Een opmerkelijk voordeel is de HBO Max-app, hoewel Vizio-gebruikers video’s van de app naar hun tv kunnen streamen via AirPlay 2 of Chromecast.

0 Shares:
You May Also Like