Apple onthult de $ 99 HomePod mini slimme luidspreker

apple homepod mini main

De opvolger van Apple’s $ 300 HomePod is eindelijk gearriveerd, met de kleinere, bolvormige HomePod mini, compleet met ingebouwde Siri en een nieuwe “intercom” -functie. De nieuwe slimme luidspreker wordt volgende maand verwacht.

De HomePod mini van $ 99, die samen met de iPhone 12 werd onthuld tijdens Apple’s “Hi, Speed”-evenement op dinsdag, neemt een pagina over van Amazon’s vernieuwde Echo-luidsprekers (of is het andersom? ) met een bolvormig, met stof bekleed industrieel ontwerp.

De HomePod mini is ingesteld om te verschijnen in witte en ruimtegrijze smaken en heeft een touchpad met achtergrondverlichting bovenop met geïntegreerde volume- en afspeelknoppen.

Apple homepod mini-stuurprogramma's

In de 3,3-inch schaal bevindt zich een dynamische driver met neodymiummagneet, een paar krachtonderdrukkende passieve radiatoren en een akoestische golfgeleider aan de onderkant die is ontworpen om 360-graden geluid te leveren. De S5-chip van Apple (die ook de Apple Watch 5 aandrijft) analyseert de nummers die je speelt en past de audio in realtime aan.

De HomePod mini kan (natuurlijk) muziek synchroon afspelen met andere HomePod-speakers, terwijl twee HomePod-mini’s in de buurt “intelligent” een stereopaar kunnen vormen. iPhone-gebruikers kunnen hun deuntjes doorgeven aan een HomePod mini in de buurt (hetzelfde als op een HomePod op ware grootte), en later dit jaar kan uw iPhone ook luistersuggesties en bedieningselementen voor het afspelen van muziek weergeven wanneer deze zich in de buurt van een HomePod-speaker die muziek afspeelt.

apple homepod mini handoff

Net als bij de bestaande HomePod, kun je met de HomePod mini ondersteunde smart home-apparaten bedienen door simpelweg Siri te vragen (een array met drie microfoons plus een vierde interne microfoon luisteren naar het wekwoord ‘Hey Siri’), en je zult in staat zijn om te vragen om uw planning, het weer, verkeersomstandigheden, de laatste krantenkoppen, enzovoort te horen.

Ondertussen kunt u met een nieuw intercomsysteem een ​​specifieke HomePod-luidspreker of al uw luidsprekers tegelijk bellen, en u kunt ook intercommeldingen ontvangen op een iPhone, iPad, Apple Watch, op uw AirPods of zelfs in uw auto via CarPlay.

apple homepod mini intercom

Geruchten over de HomePod mini doen al meer dan een jaar de ronde, terwijl beelden van de nieuwe speaker enkele uren voor het Apple-evenement uitlekten.

Met zijn stickerprijs van $ 99 is de HomePod mini klaar om te concurreren met de vernieuwde slimme luidsprekers Amazon Echo en Google Nest Audio, die beide ook $ 99 kosten.

We zullen een volledige recensie van de HomePod mini hebben zodra we de kans hebben om er een proefrit mee te maken, dus houd ons in de gaten.

0 Shares:
You May Also Like