AnyFix Review: leer waarom dit de beste iOS-reparatietool is die u kunt gebruiken

AnyFix Review: Learn Why It’s The Best iOS Repair Tool You Can Use

Heb je te maken met? iOS-fouten zoals mislukte update, vastzit op het Apple-logoscherm of misschien zelfs oplaadproblemen? iPhones zijn geweldig, maar net als elk ander stukje technologie kunnen ze defect raken of veel problemen ondervinden waardoor ze niet naar behoren presteren.

Dat is waarom iOS-systeemherstelsoftware zoals AnyFix van iMobie is zo’n levensredder. Het lost verschillende problemen op die Apple-apparaten tegenkomen. Lees verder voor meer informatie over AnyFix en hoe het een van de beste iOS-reparatiesoftware op de markt is.

iMobie AnyFix: productvoordelen en functies

AnyFix-app-menu en functies voor iOS-apparaat

iMobie is een door Microsoft gecertificeerde ontwikkelaar met een reeks indrukwekkende producten onder de riem. Een daarvan is AnyFix, een iOS-systeemherstelsoftware waarmee je honderden problemen op verschillende Apple-apparaten zoals Apple TV, iPad, iPhone en iPod kunt repareren.

AnyFix biedt een enorme compatibiliteit en daarom kan het problemen op verschillende apparaten oplossen.

U kunt AnyFix gebruiken om repareer meer dan 130 problemen met deze verschillende apparaten. Het is technisch niet intensief, wat betekent dat bijna iedereen het kan gebruiken. Slechts een paar klikken en u repareert uw Apple-apparaat met gemak.

AnyFix biedt drie reparatiemodi:

Standaard reparatie Geavanceerde reparatie Ultieme reparatie

Standaard reparatie

Standaard reparatieoptie van de AnyFix iOS-app

De eerste reparatieoptie is Standaardreparatie, het is de beste keuze voor de meeste AnyFix-gebruikers. Het lost de meest voorkomende problemen op die u met uw Apple-apparaat, zoals het leegraken van de batterij, laadt niet openz. Het lost deze problemen op zonder enig gegevensverlies.

Geavanceerde reparatie

Geavanceerde reparatie-app-opties van AnyFix-app voor iOS

Als uw telefoon hardnekkigere systeemproblemen heeft, zoals vastlopen op de Apple-logo, wordt niet bijgewerkt of start niet opnieuw op, dan de optie Geavanceerde reparatie is voor jou. Wees echter gewaarschuwd dat deze reparatiemethode zal leiden tot gegevensverlies. Daarom moet u een back-up maken voordat u deze gebruikt.

Ultieme reparatie

Ultieme reparatieoptie in AnyFix-app voor iOS

Als Standard of Advanced Repair niet werkt, moet je het laatste redmiddel van AnyFix, Ultimate Repair, gebruiken. Deze optie pakt meer nadelige problemen aan, zoals een bevroren apparaat, één zuigt in zwart/wit/blauw scherm. Het zal ook de gegevens van je telefoon wissen, maar het zal het weer tot leven brengen.

ForceRepair

ForceRepair-functie die succes laat zien bij het repareren van problemen in iOS

Wat maakt iMobie AnyFix zo in staat om zoveel te repareren? iOS-systeemproblemen zijn de ForceRepair-functie. Dit zorgt voor het hoogste succespercentage voor reparaties.

Vergelijkbaar met hoe je de DFU-modus van je iPhone kunt herstellen, ForceRepair gaat een stap verder om uw iPhone correct te herstellen.

Het past bij je iPhone Software (ISPW) systeembestanden, omzeilt het iBoot-mechanisme van Apple en maakt een grondige reparatie mogelijk. Dit is vooral handig als je problemen hebt met het opnieuw opstarten van je telefoon of het in de herstelmodus zetten.

iTunes-reparatie

iTunes-reparatieoptie in de AnyFix-systeemherstel-app

Naast reparaties aan uw iPhone, iPad, Apple TV of iPod Touch, AnyFix kan ook iTunes-problemen repareren. iTunes is meestal de plek waar je naartoe gaat om problemen met het iOS-systeem te repareren, maar dat betekent niet dat het immuun is voor zijn problemen.

Met iMobie AnyFix kun je meer dan repareren 200 iTunes-fouten, zoals herstelfoutengeen verbinding kunnen maken met uw apparaat en meer.

AnyFix kan iTunes-reparaties aan dankzij de SmartScan-functie. Hiermee kan AnyFix tegelijkertijd zoveel mogelijk gebieden scannen om problemen te vinden die iTunes-fouten kunnen veroorzaken. Met deze uitgebreide scan kan het iTunes-fouten gemakkelijk identificeren en repareren.

iOS upgraden/downgraden

Upgrade- of downgrade-opties in de AnyFix iOS-systeemherstel-app

We hebben allemaal onze favoriete versie van iOS. Soms geven we om verschillende redenen de voorkeur aan een eerdere versie van iOS. Of we willen een vroege blik werpen op de nieuwste iOS-bètaversie. Je kunt het allebei doen met AnyFix’s upgrade/downgrade iOS-functie. Het proces is eenvoudig en kan ook in een paar klikken worden gedaan. Geen zweet.

iDe iUpdater-technologie van Mobie AnyFix stelt u in staat om alle upgrade-/downgradeversies voor uw apparaat te verzamelen en deze in de AnyFix-bronnenbibliotheek in te voeren. Hierdoor kun je eenvoudig kiezen welke versie van iOS je op je apparaat wilt installeren.

U kunt ook toegang krijgen tot de bètaversie van de nieuwste iOS-software zonder een ontwikkelaarsaccount. Het is ook mogelijk om deze functie te gebruiken om een ​​mislukte iOS-software-update te repareren.

Herstelmodus openen/sluiten

Activeer of sluit de herstelmodusoptie met de AnyFix-app voor iOS-apparaat

AnyFix heeft ook een handige herstelmodusfunctie. Je kunt het gebruiken om ga naar de herstelmodus op je iPhone met gemak. U kunt deze modus gebruiken om uw iOS bij te werken of een back-up te herstellen.

AnyFix heeft een RM-controller die het proces van iOS-apparaten versnelt om de herstelmodus in te gaan. Hiermee kunt u de herstelmodus gemakkelijk openen en sluiten. Het is een handige functie, vooral als je gaat experimenteren met je iPhone.

Reset het apparaat

Apparaatoptie resetten met AnyFix voor iOS-apparaat

De functie iOS-apparaat resetten aan Met iMobie AnyFix kunt u uw apparaat eenvoudig resetten met twee klikken. U kunt uw iPhone, iPad of zelfs iPod Touch resetten als u de toegangscode bent vergeten. Het is echter belangrijk op te merken dat Reset Device al uw gegevens zal wissen.

Prijzen

Prijsplan voor het gebruik van de iMobie AnyFix-app voor iOS

iMobie biedt een free en premium-versie van AnyFix. Beide zijn beschikbaar om te worden gedownload op een van beide ramen of Mac-computers. De free versie stelt u in staat om AnyFix in een beperkte capaciteit te gebruiken, maar als u de volledige kracht van AnyFix wilt, moet u de volledige versie hebben.

Er is een AnyFix-licentie beschikbaar voor: aankoop via drie abonnementen. Elk plan geeft je free updates voor de duur van het abonnement, 24/7 klantenservice en een geld-terug-garantie van 60 dagen. Met deze garantie kunt u alle functies van iMobie AnyFix uitproberen zonder verlies als het niet voor u is.

De drie plannen zijn als volgt:

Abonnement van 3 maanden – $ 35,99 – gebruik het op één apparaat tegelijk en installeer het op één computer. 1-jarig abonnement – $ 39,99 – gebruik het op één apparaat tegelijk en installeer het op één computer. Levenslang abonnement – $ 59,99 – gebruik op 5 apparaten tegelijk en installeer het op één computer.

Download AnyFix vandaag nog en repareer met gemak elk iOS-apparaat.

Wat ik leuk vond aan AnyFix

AnyFix heeft tal van voordelen. Dit is wat ik er leuk aan vond:

Gemakkelijk te gebruiken en vereist geen technische expertise om uw Apple-apparaat te helpen repareren. Compatibel met een groot aantal verschillende Apple-apparaten, zoals uw iPhone, Apple TV, iPad en iPod Touch en kan worden gebruikt op zowel Windows- als Mac-computers. Verkrijgbaar in drie betaalbare abonnementen en er is zelfs een levenslang abonnement dat veel waar voor het geld biedt. Biedt een verscheidenheid aan functies die verder gaan dan systeemreparatie. U kunt het gebruiken om de herstelstatus van uw iPhone in te voeren, reset uw apparaat, upgrade of downgrade uw iOSen repareer iTunes-fouten. Systeemreparatie wordt in verschillende fasen aangeboden, daarom heeft u opties en hoeft u geen gegevensverlies te lijden voor een eenvoudige reparatie.

Free versie beschikbaar. Gesteund door een 60 dagen geld-terug-garantie voor een zorg-free aankoop ervaring.

Wat ik niet leuk vond aan AnyFix

Hoewel er ongetwijfeld veel liefde is voor AnyFix, is het niet perfect. Dit is wat ik niet leuk vond:

De free versie is erg beperkt in vergelijking met de betaalde optie.

Slechts een van de systeemherstelopties hebben geen gegevensverlies.

Veelgestelde vragen

Is AnyFix voor iPhone veilig?

AnyFix voor iPhone is veilig. Hiermee kunt u een verscheidenheid aan problemen met uw iPhone, zoals het niet kunnen opladen, zwart scherm, en andere iOS-problemen. AnyFix werkt ook voor andere Apple-apparaten, zoals je iPad, iPod Touch en Apple TV. Het is betrouwbaar en levert.

Is AnyFix voor iPhone Free?

AnyFix voor iPhone is freeechter, de free versie heeft beperkte functies. U kunt de reset iPhone, herstelstatus en upgrade iOS-functies op de free versie. Als u toegang wilt tot andere functies, zoals standaardreparatie en meer, moet u betalen voor de volledige versie.

Kan AnyFix iOS downgraden?

AnyFix kan iOS downgraden. Als je wilt downgrade uw iOS naar een eerdere versie die u zoals beter of om toegang te krijgen tot een bepaalde functie, kunt u AnyFix gebruiken om dit met slechts een paar klikken te doen. Het vereist geen enkele technische expertise.

AnyFix Review – Afsluiten

Wat vond je van deze recensie?

Ik weet dat iPhones soms onverwachte problemen kunnen tegenkomen, waardoor je een kapotte telefoon en problemen krijgt. Dat is waarom iOS-systeemherstelsoftware zoals AnyFix is zo’n must-have voor elke Apple-gebruiker.

Het lost honderden problemen op met verschillende Apple-apparaten. U kunt iPhones, iPads of zelfs Apple TV’s repareren. Het heeft ook iTunes-reparatie en andere geweldige functies die Apple-gebruikers van onschatbare waarde zouden vinden.

Reageer met al je vragen en deel mijn AnyFix-recensie met je vrienden, familie en volgers.

AnyFix

AnyFix Review: leer waarom dit de beste iOS-reparatietool is die u kunt gebruiken

Pluspunten

Compatibel met een verscheidenheid aan iOS-apparaten zoals iPhone, iPad en andere en het kan ook worden gebruikt op zowel Windows als Mac. De free versie om te downloaden en de premium-versie wordt gedekt door een geld-terug-garantie van 60 dagen, die langer is dan de standaard dekking van 30 dagen. Drie betalingsplannen zorgen voor variatie in aankoopopties en ze zijn allemaal betaalbaar, wat geweldig is voor software als deze. Naast de systeemreparatiefunctie zijn er nog andere functies. U kunt ook uw apparaat resetten, iTunes repareren en meer.

nadelen

De free versie is aanzienlijk beperkter in opties dan de betaalde versie van de software.

0 Shares:
You May Also Like