Anker’s Q20-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kost nu slechts $ 40 – dat is 33% korting

anker q20

Het is misschien tijd voor een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking in je leven – om luidruchtige collega’s buiten te sluiten, de afleiding van je woon-werkverkeer weg te nemen of je meer op je muziek te concentreren. Welnu, de Soundcore Life Q20 Bluetooth-hoofdtelefoon van Anker Het verwijderen van een niet-productlink kan helpen, en vandaag kun je ze op Amazon te koop krijgen voor $ 40, een prijs die lager is dan $ 60 en de laagste die we hebben gezien.

Toen we deze hoofdtelefoons beoordeelden, merkten we meteen dat ze “rijk, levensecht geluid en een comfortabele pasvorm hebben die lange luistersessies mogelijk maakten”. De actieve ruisonderdrukking is een geweldige functie die goed werkt om geluiden van buitenaf te blokkeren, terwijl een batterijduur tot 40 uur afspeeltijd betekent dat je een hele werkweek kunt luisteren zonder op te laden.

In onze Anker Q20-recensie hebben we deze hoofdtelefoon 4 van de 5 sterren gegeven, met vermelding van hun “indrukwekkende geluidskwaliteit via Bluetooth”, comfortabele pasvorm en solide ruisonderdrukking en levensduur van de batterij als redenen om te kopen.

[ Today’s deal: Anker’s Soundcore Life Q20 Bluetooth headphones for $40 Remove non-product link. ]
0 Shares:
You May Also Like