Anker’s lieve Soundcore Bluetooth-luidspreker kost slechts $ 22

ankersoundcore

Verhoog het volume voor wat er nog goedkoop over is van de zomer. Amazon verkoopt de nieuwste versie van de Anker Soundcore Bluetooth-luidspreker voor $ 22. Verwijder niet-productlink. Dat is een uitstekende prijs voor een draagbare luidspreker en een stevige 27 procent korting op de adviesprijs.

De Soundcore Bluetooth-speaker beschikt over twee “high sensitivity”-drivers en een baspoort die lage frequenties een boost geeft. Anker zegt dat het ontwerp helpt om minder harmonische vervorming te leveren bij hogere volumes.

De valbestendige luidspreker heeft een batterijlevensduur van maximaal 24 uur, en hij is ook IPX5 weerbestendig voor weerstand tegen lichte regen en morsen (laat hem gewoon niet in het zwembad vallen).

Voor connectiviteit ondersteunt de luidspreker Bluetooth 4.2 en kan een verbinding tot 20 meter afstand behouden, terwijl een ingebouwde microfoon de Soundcore in een luidsprekertelefoon laat veranderen. De luidspreker heeft zelfs wat slimmigheden en kan verbinding maken met Alexa-apparaten voor spraakbesturing.

[Today’s deal: Upgraded Anker Soundcore Bluetooth Speaker for $22 on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like