Anker’s krachtige Eufy RoboVac 11s duikt naar $ 150

robovac 11s 2

Als u het stofzuigen door een machine heeft uitgesteld, is vandaag de dag om de toekomst in te gaan. Amazon verkoopt de prachtige Eufy RoboVac 11s van Anker voor een miezerige $ 150 wanneer je de kortingsbon van $ 40 onder de prijs knipt en de kortingscode van $ 30 toepast eufySlim1.

We waren dol op de RoboVac 11s toen we hem in augustus 2018 beoordeelden, waardoor hij vier van de vijf sterren kreeg. Het was ook een tijdje onze favoriete budgetstofzuiger, maar is sindsdien verdrongen door de iLife A4s Pro.

Desalniettemin is de RoboVac 11s een uitstekende machine. Het heeft een maximale zuigkracht van 1300 Pa en biedt meerdere reinigingsmodi, zoals spotreiniging, handmatig en automatisch. Het werkt ook goed op verschillende soorten vloeren, zoals tapijt, hardhout en linoleum. Eufy zegt dat het tot 100 minuten schoonmaaktijd per lading biedt.

De RoboVac 11s wordt geleverd met een fysieke afstandsbediening als je de stofzuiger naar een specifiek gebied wilt duwen of hem donuts wilt laten maken terwijl hij je vloer schoonmaakt. Net als bij andere Eufy-stofzuigers, beschikt de RoboVac 11s over Boost IQ om de zuigkracht te vergroten wanneer dat nodig is.

De stofzuiger zelf heeft een anti-kras deksel van gehard glas voor een slanker uiterlijk en is iets minder dan drie centimeter hoog.

Dit is een uitstekende robotstofzuiger en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor $ 70 korting, het is een goed idee.

[Today’s deal: Eufy RoboVac 11s for $150 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like