Anker PowerExtend USB-C Capsule review: snelladende overspanningsbeveiliging

anker powerextend front 2

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Energiebudget van 60 watt voor de drie USB-oplaadpoorten Toegewezen USB-C-oplaadpoort 45 watt Compact formaat en handige stopcontactopstelling zorgen voor eenvoudig snoerbeheer Aantrekkelijk ontwerp

nadelen

Geen interne overbelastingsbeveiligingSlechts één USB-C-oplaadpoort Aan/uit-schakelaar schakelt zowel USB-oplaadpoorten als stopcontacten uit

Ons oordeel

Een USB-C-oplaadpoort van 45 watt is de beste eigenschap van deze dure overspanningsbeveiliging.

Te veel overspanningsbeveiligingen zien eruit alsof ze zijn ontworpen om achter je bureau te worden verborgen, en dat is allemaal goed en wel, zolang je niet van plan bent om stekkers te vaak te verwisselen. Maar als u gemakkelijke toegang tot uw overspanningsbeveiliging nodig heeft, wilt u er waarschijnlijk een kiezen die niet ronduit lelijk is.

De Anker PowerExtend USB-C 3-capsule kan niet een van de apparaten herbergen, maar hij is aantrekkelijk genoeg om in het zicht weg te laten, en de oriëntatie van het stopcontact houdt muurwratten uit het zicht terwijl de drie USB-oplaadpoorten gemakkelijk toegankelijk zijn. Deze stopcontacten zijn goed gespreid en onder een hoek gerangschikt, waardoor het snoer gemakkelijk kan worden beheerd. Ik had geen probleem om er drie extra grote gelijkstroomvoedingen op aan te sluiten.

anker powerextend front

Je krijgt slechts twee USB-A- en één USB-C-oplaadpoorten, maar deze hebben een gecombineerd stroombudget van 60 watt. De twee USB-A-poorten zijn toegewezen aan 15 watt (5V-3A, maximaal 2,4A per poort), terwijl de enkele USB-C-poort behalve smartphones en tablets ook geschikt is voor laptops en 5V-2,4A (12 watt), 9V levert -3A (27 watt), 15V-3A (45 watt), of 20V-2,25A (45 watt), afhankelijk van de klant. De overspanningsbeveiliging heeft een netsnoer van 5 voet 16 AWG dat eindigt met een onopvallende stekker in een hoek van 45 graden die een aangrenzend stopcontact niet blokkeert.

De USB-C-oplaadpoort is compatibel met Qualcomm’s Quick Charge-, USB Power Delivery-, Apple Fast Charging- en Samsung Fast Charging-technologieën – niet slecht voor een apparaat dat slechts 8 x 2,75 x 3 inch (BxDxH) meet. Het prijskaartje is iets minder opwindend: $ 69,99 bij Amazon (hoewel Anker een kortingsbon van $ 20 aanbood op het moment van drukken).

Dit is het type overspanningsbeveiliging dat stroom blijft leveren nadat de MOV’s zijn doorgebrand, dus u wilt controleren of de blauwe LED met het label “overspanningsbeveiliging” blijft branden, zodat u zeker weet dat uw apparaten zijn beschermd. Wat betreft MOV’s, de PowerExtend heeft een zeer hoog klemplafond: 775 volt bij 50 ampère. Het heeft ook een lage joule-classificatie (300) en er is geen interne stroomonderbreker met een resetknop. Als je in een gebied woont met onstabiele stroom of frequente onweersbuien, wil je misschien iets robuusters.

anker powerextend usb c 3 capsule met muurwratten

Een tweede blauwe LED informeert u wanneer de stroom stroomt, en een derde vertelt u dat de contactdoos is aangesloten op een correct geaard stopcontact. (Als de derde LED niet gaat branden wanneer u de overspanningsbeveiliging aansluit, raadpleeg dan een elektricien, want het stopcontact dat u gebruikt is goed geaard.) Een ronde zilveren knop rechts van de LED’s zet de contactdoos aan en uit. Ik heb een bedlampje met een duimwielschakelaar op het netsnoer dat niet gemakkelijk te bereiken is, dus ik hoopte dat de PowerExtend-knop alleen de stopcontacten zou afsluiten. Helaas is dat niet het geval, want de knop zet ook de USB-oplaadpoorten aan en uit.

De Anker PowerExtend USB-C 3-capsule kan niet veel hardware bevatten, en het is niet de beste keuze voor mensen die in gebieden wonen waar vaak onweer voorkomt (tenzij je een overspanningsbeveiliging voor het hele huis hebt geïnstalleerd in je stroomonderbrekerpaneel ). Dat gezegd hebbende, het compacte formaat, het aantrekkelijke industriële ontwerp en de snellaadfuncties maken het een aantrekkelijke optie als je niet meer dan één USB-C-oplaadpoort nodig hebt.

0 Shares:
You May Also Like