Anker onthult een paar voordelig geprijsde Eufy-camera’s voor binnenhuisbeveiliging

eufy indoor cam 2k

Het lijkt erop dat de markt voor goedkope binnencamera’s steeds drukker wordt, waarbij het merk Eufy van Anker een paar nieuwe beveiligingscamera’s voor binnenshuis aankondigt die beginnen bij slechts $ 40.

De Eufy Indoor Cam 2K, die naar verwachting in mei in de uitverkoop gaat, heeft een “2K” resolutie (we hebben contact opgenomen met Eufy voor meer details over het exacte aantal pixels), samen met een gezichtsveld van 125 graden, nachtzicht, tweerichtingsaudio, 8x zoom en tot 128 GB lokale opslag op een microSD-kaart.

Aangedreven door een micro-USB-kabel, beschikt de camera over AI-enabled detectie van mens en huisdier, evenals de mogelijkheid om u te waarschuwen als hij een huilende baby hoort. U kunt ook aangepaste bewegingsdetectiezones aanwijzen.

Ook komt in mei van Eufy de $ 50 Indoor Cam 2K Pan & Tilt, die wordt geleverd met dezelfde functies als de standaard Indoor Cam 2K, terwijl 360-graden panning en 93-graden verticale tegels worden toegevoegd.

eufy indoor cam 2k pan-tilt

Zowel de Indoor Cam 2K als de Indoor Cam 2K Pan & Tilt ondersteunen Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Het is niet duidelijk of de camera’s ook HomeKit Secure Video ondersteunen, het Apple-protocol dat de analyse van opgenomen videoclips op een lokale HomePod, iPad of Apple TV mogelijk maakt, evenals versleutelde video-opslag in iCloud. Anker heeft al gezegd dat HomeKit Secure Video-ondersteuning deze maand naar de EufyCam 2 komt. We zullen dit artikel bijwerken zodra we iets van Anker horen.

De markt voor indoorbeveiligingscamera’s van minder dan $ 50 is de afgelopen maanden steeds competitiever geworden, waarbij Blink, eigendom van Amazon, eerder deze maand zijn Blink Mini-camera van $ 35 debuteerde.

Er is ook de Wyze Cam v2, een populaire camera voor binnen die slechts $ 20 kost, evenals onze huidige Editor’s Choice voor goedkope slimme camera’s, de Xiaomi Mi Home Security Camera van $ 40.

Houd een volledig overzicht van de Eufy Indoor Cam 2K en de Pan & Scan Tilt-versie in de gaten zodra we tijd hebben besteed aan enkele testvoorbeelden.

0 Shares:
You May Also Like