Anker breidt zijn Eufy-merk smart home-productlijn uit

Eufy Security 4G Starlight Camera

Anker, beter bekend om zijn brede scala aan oplaadadapters, externe batterijen en kabels, breidt zijn aanbod voor het slimme huis snel uit. Eerder deze week verzamelde het bedrijf journalisten om alles te laten zien, van een enorm draagbaar zonnepaneel en een groot batterijpakket voor de off-the-grid menigte tot een snelle 3D-printer voor de makers onder ons.

De producten die het meest geïnteresseerd waren, waren echter de Eufy-productfamilie voor het verbonden huis, waaronder nieuwe robotstofzuigers, een draadloze beveiligingscamera voor thuis en een digitale gezondheidsweegschaal. Samen zorgen ze voor een forse uitbreiding van de ambities en het bereik van Anker.

De aankomende Security 4G Starlight-camera heeft een 5 megapixel-beeldsensor en kan video opnemen in 2K-resolutie, zelfs bij weinig licht. De batterijgevoede camera is zeer geschikt voor implementaties op locaties die een Wi-Fi-netwerk niet kan bereiken – hij maakt verbinding met internet via een 4G LTE mobiel datanetwerk. Bij de lancering werkt het alleen met het netwerk van AT&T en je hebt een account bij die serviceprovider nodig.

Een IP67-weersbestendigheidsclassificatie zorgt ervoor dat het bestand is tegen wind, regen en sneeuw (u kunt alles vinden wat u moet weten over IP-codes op de voorgaande link). Een ingebouwde GPS-tracker belooft je te helpen het te herstellen voor het geval het ooit wordt gestolen. Onderhuids zit kunstmatige intelligentie om het verschil tussen een inbreker en een rondlopende kat te verbeteren. En omdat het zijn video-opnames lokaal opslaat op 8 GB flash-opslag, zijn er geen abonnementskosten voor opslag. Het is op elk moment gemakkelijk om de videofeed te zien met de Eufy Security-app. De interne batterij van de camera is goed voor maximaal drie maanden normaal gebruik, volgens Eufy-ingenieurs, en kan continu worden aangevuld met een optioneel zonnepaneel. De Eufy Security 4G Starlight-camera kost $ 249 of $ 269 met het zonnepaneel wanneer het half april in de uitverkoop gaat. Eufy is van plan een camouflageskin toe te voegen die de videowacht in een crittercam verandert.

Eufy RoboVac G20

Anker

Ondertussen is de Eufy RoboVac G20 voor de dwangmatige schoonmakers onder ons. De grote blauwe schijf is minder dan 3 inch lang, dus hij kan onder een lage bank kruipen. Het kan worden ingesteld om over een vloer te zwerven, te stofzuigen of te dweilen, terwijl de ingebouwde gyroscoop een interne 3D-kaart creëert, zodat geen enkel gebied wordt gedupliceerd of omhoog wordt gelaten. De 13 interne sensoren van de G20 helpen hem obstakels te vermijden, vast te komen zitten of tragisch een trap af te proberen. Wanneer de batterij bijna leeg is, keert de G20 terug naar zijn basis om op te laden.

Met een zuigdruk van 2500 Pa om alles op te zuigen, van stofwolken tot cakekruimels, stoot de robotstofzuiger slechts 55 dB geluid uit – ongeveer gelijk aan het gezoem van een koelkast. Naast Alexa en Google Home Assistant bediening maakt de RoboVac G20 gebruik van de Eufy Home app. Het kost $ 320 en is nu te koop.

Eufy RoboVac X8

Anker

Als je op zoek bent naar nog meer slimheid in je stofzuiger, dan brengt de Eufy RoboVac X8 kunstmatige intelligentie naar vloerreiniging. De stofzuiger maakt gebruik van lasers om een ​​virtuele kaart van de vloer te maken om de reiniging te optimaliseren. Ondertussen heeft de dubbele turbine-stofzuiger van de X8 een trekkracht van 2.000 Pa en kan hij volgens de tests van Eufy bijna 60 procent meer dierenharen oppikken dan conventionele stofzuigers. De RoboVac X8 van $ 600 stofzuigt alleen; de RoboVac X8 Hybrid van $ 650 kan ook uw vloeren dweilen. Beiden gebruiken de Eufy Home-app.

Eufy Slimme Weegschaal P2 Pro

Anker

Ten slotte is de Eufy Smart Scale P2 Pro de gezondheidsweegschaal van de tweede generatie van Anker. Het doet meer dan alleen uw gewicht in de gaten houden met verschillende interne sensoren en intelligentie om u te helpen een beter en gezonder leven te leiden. In staat tot 16 gezondheidsbewuste metingen, van lichaamsvet tot body mass index, kan het als een venster op uw gezondheid zijn. Oh, het kan je ook je gewicht vertellen.

De grote doorbraak is de mogelijkheid om je hartslag te meten en vast te leggen door gewoon op de weegschaal te gaan staan, waardoor het perfect is voor mensen met hartproblemen. De schaal past bij de Eufy Life-app voor het volgen van gezondheidsproblemen en het aanboren van de trainingsmanager van de software. Indrukwekkend en praktisch, de nieuwe Eufy-producten moeten thuis een hit worden. Ze hebben wel één grote tekortkoming: voor elk item is een andere app nodig, waardoor een gebruiker tussen schermen moet vegen om hun gewicht te zien (Eufy Life), de status van hun camera in de achtertuin (Eufy Security) of het huis schoonmaakt (Eufy Home).

0 Shares:
You May Also Like