Ampere’s Shower Power is een Bluetooth-speaker aangedreven door water

Shower Power

Douchezangers verheugen zich: er is een Bluetooth-luidspreker speciaal voor jou gebouwd. De $ 100 Ampere Shower Power wordt aan uw douchekop bevestigd en wordt aangedreven door het water dat er doorheen stroomt.

Laat het water lopen en een kleine generator in de luidspreker ontsteekt en zet de luidspreker aan. De generator laadt tegelijkertijd een kleine batterij in de luidspreker op, waardoor de muziekmaker tot 20 uur kan werken, zelfs als het water is uitgeschakeld.

Behoudsbewuste zangers zullen ook de materialen waarderen die in de constructie van de Shower Power zijn verwerkt: de behuizing is volledig vervaardigd van gerecycled plastic uit de oceaan, waardoor de ecologische voetafdruk van het product verder wordt verkleind.

douche aan/uit knop bediening

Ondanks zijn kleine afmetingen – 3 x 2 inch (HxB) – zegt Ampere dat de Shower Power een indrukwekkend geluid produceert. Een gepatenteerde versterker straalt geluid gelijkmatig in alle richtingen uit, en je kunt de Shower Power koppelen aan Ampere’s waterdichte luidspreker – de Droplet – voor een meer meeslepende audio-ervaring.

Ampere zegt samen te werken met audio-experts die hebben samengewerkt met bekende fabrikanten van Bluetooth-luidsprekers, waaronder Monster en Braven, omdat het bedrijf zich wilde concentreren op audiokwaliteit.

De Shower Power is verkrijgbaar in drie kleuren die bij je douchekop passen: wit, matzwart en chroom. Ampere maakte deze week ook bekend dat het een led-lichtversie van de speaker in ontwikkeling heeft. De Shower Power Shine produceert een lichtshow synchroon met je muziek. Dat zal naar verwachting later in 2021 worden verzonden.

Als je niet kunt wachten op onze recensie van de Shower Power, neemt Ampere pre-orders voor de spreker aan via zijn crowdfundingscampagne op Indiegogo. De luidspreker wordt naar verwachting ergens in het eerste kwartaal van 2021 verzonden.

0 Shares:
You May Also Like
rca ant3me tv antenna
Read More

Goede prestaties voor de prijs

In een oogopslag Beoordeling door experts Pluspunten Goede ontvangst van sterke, lokale zenders Ingebouwde versterker en cellulair filter…