Amazon’s smart home-visie richt zich op AI

In de loop van een uur op dinsdag 28 september, heeft Amazon een reeks nieuwe smart home-producten uitgerold, waaronder een Alexa-aangedreven robot, een aan de muur te monteren Echo smart display, een interactieve videotelefoon voor kinderen, de eerste videodeurbel van zijn Blink-divisie, nieuwe huisbeveiligingsproducten van zijn Ring-dochteronderneming en meer.

Kunstmatige intelligentie – Amazon noemt het ‘omgevingsintelligentie’ – was een rode draad door al deze nieuwe producten. Het bedrijf zegt dat dit zijn ongelijksoortige producten in staat zal stellen om naadloos samen te werken om een ​​ervaring te bieden die meer is dan de som der delen. Maar met een knipoog naar de groeiende bezorgdheid van consumenten over privacy, benadrukte elke presentator de manieren waarop de ontwikkelingsteams van Amazon zich hadden gericht op het verminderen van de afhankelijkheid van hun producten van cloudcomputing, door meer verwerkingskracht naar het apparaat zelf te duwen om informatie lokaal en binnen het bereik van de gebruikers te houden. controle.

Hier is een korte samenvatting van de belangrijkste nieuwe productaankondigingen, samen met links naar onze diepere duiken.

Astro

astro die door huis beweegt

Amazon werkt al jaren aan een huishoudrobot, dus het is geen verrassing dat Astro in wezen een Alexa op wielen is. Het bedrijf lijkt echter van plan de bot zijn eigen persoonlijkheid te geven, omdat hij zal reageren op zijn eigen wake-werk, en geanimeerde ogen op het scherm zullen reageren op uw verbale commando’s.

Astro kan alles wat een Echo Show kan, inclusief tweerichtingsvideogesprekken voeren, films en tv-programma’s streamen en onze smarthome-apparaten bedienen. Amazon suggereert ook dat zijn bot een geweldige metgezel zal zijn voor mensen die op hun plaats ouder worden, terwijl zorgverleners op afstand persoonlijke contacten met hen onderhouden. Doordat de camera op een periscoop is gemonteerd, kan de robot gebieden scannen die anders buiten zijn gezichtsveld zouden zijn, en hij kan worden gekoppeld aan een Ring Alarm-huisbeveiligingssysteem (mits je een Ring Protect Pro-serviceplan hebt) om je reageren op sensorwaarschuwingen en u waarschuwen wanneer hij onbekende mensen in uw huis tegenkomt.

Net als geavanceerde robotstofzuigers, maakt de driewielige Astro gebruik van simultane lokalisatie en mapping (SLAM) -technologie om door het interieur van uw huis te navigeren, rond objecten te bewegen die nieuw op zijn pad komen en automatisch te remmen als een huisdier of object ervoor beweegt. U kunt meer lezen over Astro op de voorgaande link.

Echoshow 15

amazon echo show 15 hoofd

De geruchten over een aan de muur gemonteerd Echo smart-display kwamen uit met de onthulling van de Echo Show 15, hoewel het net zo gemakkelijk op een aanrecht kan worden geplaatst als aan een muur kan worden gehangen. Met een 15,6-inch 1080p-touchscreen kan de Echo Show 15 in staande of liggende modus werken. De ingebouwde camera herkent je gezicht als je nadert en geeft vervolgens aangepaste informatie weer – je herinneringen, agenda-afspraken, plaknotities of zelfs de muziek waar je net naar aan het luisteren was.

In overeenstemming met het privacy-initiatief van Amazon, wordt het nieuwe slimme display aangedreven door Amazon’s quad-core AZ2 Neural Edge-processor, die spraakopdrachten lokaal zal verwerken in plaats van spraakopnames naar de cloud te sturen. U kunt meer lezen over de Echo Show 15 op die link.

Altijd thuiscamera bellen

bel altijd home cam vliegend

Ring kondigde meer dan een jaar geleden zijn thuisbeveiligingscamera in de lucht aan en de Ring Always Home Cam komt eindelijk op de markt – althans voor sommige mensen. De met camera uitgeruste binnendrone zal worden uitgebracht als een van Amazon’s Day 1-producten, wat betekent dat je een uitnodiging nodig hebt om er een te kopen.

Voor iedereen – iedereen? – die zich ongemakkelijk voelt bij het idee van een onbewaakte camera die door het interieur van hun huis vliegt, benadrukte Amazon dat de camera alleen kan werken als je Ring Alarm-systeem in de gewapende weg-weg-modus staat en dat de camera van de drone fysiek is geblokkeerd terwijl het in zijn basis zit. We hebben meer informatie over de Ring Always Cam via de voorgaande link.

Bel Alarm Pro

bel alarm pro

Ring maakt ons favoriete doe-het-zelf-huisbeveiligingssysteem en de geheel nieuwe Ring Alarm Pro belooft je slimme huis te vereenvoudigen door een Eero 6-router in dezelfde doos te integreren. De Eero 6 is een mesh wifi-router, dus je kunt het bereik van je netwerk eenvoudig uitbreiden door extra Eero 6-nodes toe te voegen. Een kit met het basisstation plus vier deur-/raamsensoren, een bewegingssensor, een Z-Wave-bereikvergroter en een toetsenbord, wordt verkocht voor $ 300, terwijl een 14-delige kit nog vier van die contactsensoren toevoegt, een extra bewegingssensor en een extra toetsenbord gaan voor $ 380.

Een nieuwe functie genaamd Ring Edge zal helpen om de belofte van Amazon waar te maken om de noodzaak om informatie naar de cloud over te dragen te verminderen. De Ring Alarm Pro heeft een microSD-kaartsleuf (een kaart van 64 GB wordt meegeleverd) en slaat video-opnamen van Ring-beveiligingscamera’s op, en die opnames worden op het apparaat zelf verwerkt. Die functie hangt echter af van uw abonnement op een van de Ring Protect-serviceplannen, die beginnen bij $ 3 per maand. U kunt meer details over Ring Alarm Pro vinden via de voorgaande link.

Amazone gloed

Amazone gloed

Amazon is er nooit voor teruggekomen om kinderproducten te zoeken en de Amazon Glow is het meest ambitieuze product van het bedrijf tot nu toe. De Glow bestaat uit een met de cloud verbonden slim display, een videoprojector en een 3D-scanner. Kinderen kunnen met de Glow niet alleen videochatten via internet, maar de twee partijen kunnen ook met elkaar communiceren: spelletjes spelen, puzzels oplossen en tekenen afbeeldingen.

De fabrikant zegt samen te werken met bedrijven als Disney, Mattel en Sesame Workshop om interactieve inhoud voor de Glow te ontwikkelen, en heeft een softwareontwikkelingskit uitgebracht om andere bedrijven aan te moedigen hun eigen inhoud te produceren. Je vindt onze diepere Amazon Glow-dekking hier.

knipperen video deurbel

De aankondiging dat Blink zijn eerste videodeurbel introduceert, is waarschijnlijk minder verrassend dan het feit dat de budgetontwikkelaar van Amazon voor thuisbeveiliging geen videodeurbel heeft. Het slimme apparaat kost slechts $ 50, en wanneer het wordt gecombineerd met de Blink Sync Module 2, worden de door beweging geactiveerde video-opnamen opgeslagen op een lokaal USB-opslagapparaat.

De Blink Video Doorbell werkt met Alexa, waardoor je het apparaat kunt bedienen met spraakopdrachten en meldingen kunt ontvangen wanneer het beweging detecteert of iemand op de knop drukt. Amazon heeft ook nieuwe accessoires aangekondigd voor zijn buitencamera, een die een schijnwerper zal toevoegen en een andere die de ingebouwde batterij van de camera via een zonnepaneel zal opladen. Onze volledige berichtgeving over de aankondigingen van Blink vindt u op deze link.

Amazon Slimme Thermostaat

Amazon slimme thermostaat

Amazon besloot zich te concentreren op prijs in plaats van functies voor zijn toegang tot de markt voor slimme thermostaat. Hoewel je veel krachtigere thermostaten zult tegenkomen, waaronder verschillende met Alexa ingebouwd, ziet Amazon eruit als een relatief eenvoudig model met wat lijkt op een rudimentair display en aanraakgevoelige knoppen voor het aanpassen van de doeltemperatuur.

De beperkte details die Amazon heeft vrijgegeven over het nieuwe product geven aan dat het zal worden verbonden met Alexa en zal samenwerken met Alexa-routines, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Ecobee Smart Thermostat met spraakbesturing, zal het geen Alexa slimme luidspreker zijn in en van zichzelf. De belangrijkste attractie is de vraagprijs: slechts $ 59,99. Meer details over de Amazon Smart Thermostat vind je hier.

We zullen praktische beoordelingen van elk van deze nieuwe producten hebben zodra we evaluatie-eenheden in handen kunnen krijgen.

0 Shares:
You May Also Like