Amazon’s nieuwe slimme zeepdispenser paren met Echo-luidsprekers

amazon smart soap dispenser

Wil je dat Alexa meezingt terwijl je je handen wast? Dat is het idee achter Amazon’s nieuwe Smart Soap DispenserRemove non-product link, die verbinding maakt met wifi en kan worden gekoppeld aan een Alexa-enabled Echo-luidspreker of -scherm.

Beschikbaar voor pre-order en gepland voor verzending op 4 augustus, ziet de $ 55 Smart Soap Dispenser eruit als een typische dispenser voor vloeibare zeep, compleet met een mondstuk dat zeep afgeeft als je je hand eronder houdt. Het mondstuk kan drie verschillende hoeveelheden zeep afgeven, afhankelijk van hoe ver je je hand vasthoudt.

Bovenop de Smart Soap Dispenser (die werd ontdekt door AFTVnews) bevindt zich een reeks LED’s die fungeren als een afteltimer van 20 seconden, die u laat weten wanneer u lang genoeg hebt geschrobd om te voldoen aan de CDC-aanbevelingen.

Wat Amazon’s 12-ounce zeepdispenser echter onderscheidt van de rest, is dat hij via Wi-Fi kan worden gekoppeld aan Echo slimme luidsprekers of schermen.

Eenmaal aangesloten, kan de Smart Soap Dispenser Alexa-routines activeren wanneer je je handen wast. Dat betekent dat Alexa een liedje kan zingen terwijl je je wast, je goed nieuws kan vertellen, je een weerbericht kan geven, je smart home-apparaten kan bedienen of vrijwel alles kan doen dat je in een Alexa-routine kunt programmeren.

De Amazon Smart Soap Dispenser kan worden gecombineerd met de meeste huidige Echo-luidsprekers en -schermen; eerste generatie Echo en Echo Dot zijn opmerkelijke uitzonderingen. Ook niet ondersteund worden niet-speaker Echo-apparaten zoals de Echo Glow slimme lamp, Echo Frames, Echo Buds en Echo Auto.

Amazon belooft een batterijduur van maximaal drie maanden op de Smart Soap Dispenser, op voorwaarde dat deze niet is aangesloten op een Echo-apparaat, of ongeveer 2,66 maanden tussen oplaadbeurten wanneer deze is gekoppeld aan een Echo-luidspreker of -scherm. U kunt de dispenser opladen via een microUSB-poort aan de bovenkant van het apparaat, in de buurt van de aan / uit-knop.

0 Shares:
You May Also Like