Amazon’s nieuwe Echo Show 15 kan aan een muur worden gemonteerd

amazon echo show 15 main

Amazon heeft zojuist zijn grootste Echo Show-smartdisplay tot nu toe onthuld – zo groot zelfs dat het er op zijn best uitziet als het aan een muur is bevestigd.

De Amazon Echo Show 15Remove non-productlink, die later dit jaar verschijnt, zal later dit jaar verschijnen en heeft een plat ontwerp, een 15,6-inch 1080p-scherm en een opnieuw ontworpen startscherm, compleet met nieuwe Alexa-widgets en de mogelijkheid om je gezicht te herkennen en aangepaste weergave inhoud afhankelijk van wie er in de kamer is.

Aangedreven door Amazon’s AZ2 Neural Edge-processor van de volgende generatie, een quad-core-chip die spraakopdrachten rechtstreeks op het apparaat kan verwerken, kan de Echo Show 15 ofwel aan een muur worden gemonteerd of op een aanrecht worden geplaatst, en hij kan in ofwel landschap of portret oriëntaties.

Het opnieuw ontworpen startscherm van de Echo Show 15 is voorzien van aanpasbare Alexa-widgets, die informatie zoals agenda’s, takenlijsten, herinneringen en meldingen van inkomende pakketten kunnen weergeven. Andere widgets tonen smart home-favorieten en kaarten die u de locatie van een naderende levering laten zien. U kunt de Show 15 ook instellen om afbeeldingen op volledig scherm van Amazon Photos of kunst weer te geven.

Amazon echo show 15 landschapsmodus

De Echo Show 15 komt overeen met een vergelijkbare functie in de Google Nest Hub Max en wordt geleverd met Visual ID, waarmee Alexa je kan herkennen wanneer je het scherm nadert.

Zodra Alexa je herkent, geeft ze je een aangepaste begroeting en toont ze gepersonaliseerde inhoud, inclusief je eigen herinneringen, agenda-afspraken, plaknotities die anderen in je huishouden je hebben gestuurd en de muziek die je recentelijk aan het spelen was. Als Alexa een kind herkent, toont ze alleen content die geschikt is voor kinderen. Wil je niet dat Alexa je herkent? Als dat het geval is, kunt u de functie altijd uitschakelen.

De Echo Show 15 beschikt ook over een 5-megapixelcamera voor videogesprekken, terwijl je op het 1080p-scherm streaming films en tv-programma’s kunt bekijken van services als Amazon Prime Video, Netflix en Hulu, met Sling TV-set die binnenkort zal arriveren.

Voor $ 250 zal de Echo Show 15 niet alleen het grootste Echo Show-scherm zijn, maar ook het duurste. We zullen een volledige beoordeling hebben zodra we de kans krijgen om tijd door te brengen met een voorbeeldeenheid.

0 Shares:
You May Also Like