Amazon’s met Alexa doordrenkte Fire HD 10-tablet is bijna 50% korting

firehd10 2019

Niet iedereen houdt van het idee om een ​​slimme luidspreker of een slim scherm in huis te hebben. Maar het lijdt geen twijfel dat een stemassistent erg handig is als het gaat om het bedienen van slimme apparaten voor thuisgebruik. Alleen vandaag kun je voor minder dan $ 100 een handige spraakassistent krijgen – en nog een tablet voor thuis. Amazon verkoopt de 2019 Fire HD 10-tablet met 64 GB opslagruimte voor $ 96.

Dat is de laagste prijs tot nu toe op dit model van de HD 10, en bijna 50 procent korting op de gebruikelijke prijs van $ 190. De deal eindigt net voor middernacht op dinsdagavond Pacific time.

Er is een nieuwer model van de Fire HD 10 met meer RAM en andere upgrades. De versie die vandaag te koop is, heeft een 10,1-inch 1080p-scherm, een microSD-slot voor nog eens 512 GB, een batterijduur tot 12 uur en een paar 2 megapixelcamera’s.

Dat is de hardware, maar wat de Fire HD 10 echt maakt, is de software. Zoals we eerder vermeldden, wordt het geleverd met Amazon Alexa-ondersteuning, waardoor het mogelijk is om compatibele smart home-apparatuur met je stem te bedienen. In feite kun je de Fire HD 10 als een soort draagbaar slim display behandelen als je wilt.

Afgezien daarvan is een Fire-tablet de fysieke uitdrukking van je Amazon-account met gemakkelijke manieren om in het nieuwste Kindle-boek te springen dat je aan het lezen bent, Amazon-muziek, video’s en natuurlijk winkelen op Amazon.com.

De Fire HD 10 wordt niet geleverd met de Play Store, maar het installeren ervan is vrij eenvoudig, waardoor het mogelijk is om alle Android-apps te installeren die je nodig hebt en die ontbreken in de Appstore van Amazon.

[Today’s deal: 2019 Fire HD 10 with 64GB of storage for $96 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like