Amazon’s kleinere nieuwe Echo Buds bieden betere ruisonderdrukking, draadloos opladen

amazon echo buds second gen

Amazon heeft zojuist een nieuwe versie aangekondigd van zijn echt draadloze en Alexa-enabled Echo BudsRemove non-product link, compleet met een kleiner ontwerp, volledige actieve ruisonderdrukking en een optionele draadloze oplaadcase.

De niet-productlink van de tweede generatie Echo BudsRemove is nu beschikbaar voor pre-order en wordt op 13 mei verzonden voor een “introductieprijs” van $ 100, of $ 30 minder dan de originele Echo Buds. De standaardprijs voor de nieuwe Echo Buds is $ 120. Als je de Echo Buds wilt met de nieuwe draadloze oplaadcase. Verwijder de niet-productlink, de introductieprijs gaat omhoog naar $ 120, terwijl de standaardprijs uiteindelijk $ 140 zal zijn.

Amazon zegt dat de vernieuwde Echo Buds 20 procent kleiner zijn dan het originele model, met verkorte mondstukken en nieuwe, ingebouwde ventilatieopeningen die zijn ontworpen om dat onaangename “verstopte” gevoel van oordopjes die een afdichting in je gehoorgangen vormen, te verminderen.

Net als bij de eerste generatie Echo Buds, wordt de nieuwe versie geleverd met een IPX4-classificatie voor weerstand tegen waterspatten vanuit elke richting, terwijl vier maten oordopjes en twee vleugeltips in de doos worden meegeleverd.

Amazon echo buds tweede generatie draadloze oplaadcase en pad

De nieuwe Echo Buds hebben ook volledige actieve ruisonderdrukking, versus actieve ruisonderdrukking op de eerste generatie oordopjes. Amazon zegt dat de tweede generatie Echo Buds twee keer zoveel ruis kan onderdrukken als de originelen, met behulp van binnen- en buitenmicrofoons die de geluidsdruk in je trommelvliezen “intelligent inschatten”. Er is ook een passthrough-modus die omgevingsgeluid versterkt, vergelijkbaar met de “transparantie”-functie op Apple’s AirPods Pro.

Naast hun verbeterde functies voor actieve ruisonderdrukking, beschikken de tweede generatie Echo Buds over microfoons die zijn “geoptimaliseerd” om lagere frequenties op te vangen, waardoor de gesprekskwaliteit wordt verbeterd en Alexa je gemakkelijker kan horen.

Over Alexa gesproken, de stemassistent van Amazon staat nog steeds centraal in de nieuwe Echo Buds, in staat om muziek in de rij te zetten, je agenda te controleren, slimme apparaten voor thuisgebruik te bedienen en contacten te bellen. De Echo Buds krijgen ook de VIP-filterfunctie van de tweede generatie Echo Frames, waarmee je oproep-, agenda- en groepsberichten kunt filteren.

In tegenstelling tot de originele Echo Buds, is de versie van de tweede generatie beschikbaar met een optionele Qi draadloze oplaadcase, die (zoals we eerder vermeldden) de totale prijs met $ 20 verhoogt. Je kunt ook een nieuw “Made for Amazon” PowerWave draadloos oplaadstation van Anker kopen, dat voor $ 18 wordt verkocht.

Amazon belooft tot vijf uur muziekweergave van de tweede generatie Echo Buds met actieve ruisonderdrukking aan, net als de eerste generatie versie. Zowel de USB-C als de draadloze oplaadcassettes kunnen twee extra volledige ladingen bevatten, voor in totaal tot 15 uur muziekweergave, terwijl nieuwe LED-indicatoren op elke oordop u laten zien hoe de batterijen het volhouden.

We gaven de originele Echo Buds een middelmatige recensie en prezen de “comfortabele pasvorm” en “uitstekende ruisonderdrukking”, terwijl we het “onelegante” ontwerp en de “gemengde” geluidskwaliteit waardeerden. Zal de nieuwe Echo Buds een betere beoordeling krijgen? Houd je oren open voor onze volledige beoordeling.

0 Shares:
You May Also Like