Amazon’s geweldige Echo Show is $ 50 korting, met een gratis Philips Hue-lamp

amazon echo 2nd generation

De Echo Show voegt een handig 10-inch digitaal display toe om de slimheid van Alexa te vergroten, en vandaag kun je er een in de uitverkoop kopen, gebundeld met een Philips Hue-lamp, voor slechts $ 180 op Amazon – dezelfde prijs als de sterk korting Echo Show op zichzelf.

Dat is al $ 50 korting op de normale prijs voor de 2e generatie Echo Show, die we “beter dan elk ander slim scherm” noemden op weg naar het toekennen van een Editors’ Choice-prijs. Het hebben van een uitstekende Hue-lamp zorgt voor een verleidelijke kers op de taart.

Met zijn ingebouwde scherm kan de Echo Show u helpen uw slimme installatie in de gaten te houden. Met behulp van de kracht van Alexa kun je zoekopdrachten uitvoeren, muziek afspelen, het weer bekijken, winkelen op Amazon en nog veel meer met alleen je stem, maar in tegenstelling tot andere Echo’s kun je met de Show de resultaten zien van uw verzoeken. Je kunt zelfs video’s bekijken, bellen en gebeld worden, of rechtstreeks inchecken op beveiligingsfeeds met de Show. Met de Philips Hue-lamp kun je je verlichting afstemmen met behulp van een mobiele app of spraakbesturing via je Echo Show.

In onze recensie gaven we de Echo Show (2e generatie) 4,5 sterren van de 5, waarbij we de ingebouwde slimme hub, het uitstekende beeldscherm en de “enorm verbeterde” gebruikersinterface opmerken als redenen om te kopen. “De nieuwe Echo Show ziet er beter uit, klinkt beter, is krachtiger en gebruiksvriendelijker dan ooit”, zeiden we. En vandaag is het voor een machtig mooie prijs.

[Today’s deal: Echo Show (2nd gen) and Philips Hue bulb for $180 on Amazon]
0 Shares:
You May Also Like