Amazon’s Fire TV Stick 4K, de ‘te verslaan mediastreamer’, daalt naar $ 35

firetvstick4kalt

Als je op zoek bent naar een upgrade van je streamingconfiguratie, maar niet wilt uitgeven aan meer geavanceerde mogelijkheden, mis dan de deal van vandaag niet. Amazon verkoopt de Fire TV Stick 4K voor $ 35. Dit is pas de tweede keer dat het zo laag is geweest sinds het begin van sociale afstand, en komt overeen met de goedkoopste dit jaar.

We hebben de Fire TV Stick 4K medio 2019 beoordeeld en gaven hem 4,5 van de 5 sterren terwijl we hem de “te verslaan mediastreamer” en “een onverslaanbare waarde” noemden. De Fire TV Stick past in een HDMI-poort van je tv en de interface geeft je toegang tot een breed scala aan premium videodiensten, van Amazon Prime Video tot Netflix en Apple TV.

Het wordt ook geleverd met een Alexa-afstandsbediening voor spraakbesturing die kan worden geïntegreerd met compatibele tv’s, soundbars, ontvangers en andere apparatuur. Bovendien kun je de Fire TV Stick en Alexa gebruiken om smart home-apparaten te bedienen, inclusief het bekijken van live videofeeds op je tv met compatibele apparatuur.

Natuurlijk komt het ook met 4K-video-ondersteuning, zoals de naam al doet vermoeden, en het ondersteunt een aantal HDR-standaarden, waaronder HDR 10, HDR 10+ en Dolby Vision.

[Today’s deal: Amazon Fire TV Stick 4K for $35.]
0 Shares:
You May Also Like