Amazon’s Eero Mesh Wi-Fi-router kost nu $ 69, de laagste prijs tot nu toe

eerosystem

Als je geïntrigeerd bent door mesh-wifi, maar niet zeker weet hoeveel apparaten je nodig hebt om je huis te voorzien van een zoete, zoete netwerkdekking, biedt Amazon een verleidelijke deal aan voor een starterseenheid. De Eero Mesh WiFi-router kost nu slechts $ 69 in plaats van de gebruikelijke $ 99. Dat is officieel het laagste punt ooit voor deze router, hoewel het $ 70 was tijdens het winkelseizoen voor de feestdagen.

De verkoopprijs is slechts voor een enkele router. Het kan tot 1.500 vierkante voet beslaan, wat op zichzelf misschien voldoende is. Voor degenen die nog meer dekking nodig hebben, verkoopt Amazon momenteel zijn three-pack van het nieuwste Eero-systeem voor $ 174. Dat is minder dan de gebruikelijke $ 249. Het driepakket kan in totaal tot 5.000 vierkante voet beslaan.

We hebben deze specifieke router nog niet beoordeeld, dit is het Eero-systeem van de derde generatie. We dachten dat het Eero mesh-systeem van de tweede generatie solide midrange was. Het bood zeer eenvoudige installatie en aanpasbare opties in overvloed, maar het was niet zo snel als andere, minder dure systemen. We kunnen nog niet zeggen of de nieuwere router het snelheidsprobleem heeft verbeterd.

Aangezien Amazon eigenaar is van Eero, werken deze routers ook met Alexa. Dat is een leuke bijkomstigheid, hoewel we niet zeker weten hoe vaak je je thuisnetwerk echt moet bedienen met een spraakopdracht.

[Today’s deal: Amazon Eero Mesh Wi-Fi router for $69 or three-pack for $174.]
0 Shares:
You May Also Like