Amazon’s Echo Show in de uitverkoop wordt gratis geleverd met Food Network Kitchen

echo show 5 front

Als je liever je slimme speakers met een scherm hebt om foto’s en video’s te laten zien, wil je deze deal niet missen. Amazon verkoopt de Echo Show 5 voor $ 50 in plaats van $ 90 en de Echo Show 8 is $ 75, minder dan de gebruikelijke $ 130. Om de deals nog zoeter te maken, worden beide slimme displays ook geleverd met een gratis eenjarig abonnement op de streaming-app Food Network Kitchen.

We waren dol op de Echo Show 5 en gaven hem 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice-prijs. “Of je hem nu gebruikt als wekker, videospeler of slimme thuishub, de Echo Show 5 is een fantastische toevoeging aan de Alexa-familie”, zeiden we.

Het beschikt over een 5,5-inch display en kan net als bij andere Alexa-apparaten weers- en verkeersupdates leveren, eenvoudige webvragen beantwoorden en muziek streamen van een aantal services. Het kan ook Skype-gesprekken voeren, verbinding maken met andere vrienden en familie die een Echo-apparaat hebben via videochat, foto’s weergeven en video afspelen van Netflix en Amazon Prime-video.

De grotere Echo Show 8 kan alles wat het kleinere scherm kan, alleen met een groter 8-inch scherm.

Food Network Kitchen geeft je ondertussen toegang tot meer dan 80.000 recepten en je kunt ook video’s streamen vanuit de app.

[Today’s deal: Echo Show 5 for $50 and Echo Show 8 for $75 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like