Amazon’s Echo Show 5 daalt naar $ 45, de laagste prijs tot nu toe

echoshow5

Slimme luidsprekers zijn inderdaad handig, maar door een display aan de mix toe te voegen, kun je zien wie er voor je deur staat of daadwerkelijk die door Alexa geleverde weersvoorspelling zien. Amazon verkoopt vandaag de eerste generatie Echo Show 5 voor $ 45. Dat is onder de adviesprijs van $ 80 en het laagste punt ooit, wat overeenkomt met de prijs die we tijdens Prime Day zagen.

We hebben de originele Echo Show 5 in 2019 beoordeeld, met 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award. “Of je hem nu gebruikt als wekker, videospeler of slimme thuishub, de Echo Show 5 is een fantastische toevoeging aan de Alexa-familie”, zeiden we.

De eerste generatie Echo Show 5 heeft een 5,5-inch scherm met een resolutie van 960 bij 480, een camera van één megapixel met een fysieke privacysluiter en 802.11ac wifi. Hoewel de specificaties prima zijn voor wat ze zijn, komt de echte aantrekkingskracht van de Echo Show 5 voort uit het koppelen van Alexa aan een display. Met de digitale persoonlijke assistent van Amazon kun je informatie krijgen over eenvoudige webquery’s, weer- en verkeersupdates ontvangen, muziek afspelen van populaire streamingdiensten, smarthome-apparaten bedienen en videogesprekken voeren. De Show 5 kan ook video’s afspelen van Amazon Prime Video, Netflix en andere.

Dit is een uitstekend slim scherm en op dit moment is het beschikbaar voor de beste prijs tot nu toe. Dat is echt alles wat je moet weten. Mis het niet.

[Today’s deal: First-generation Echo Show 5 for $45 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like