Amazon’s Echo-compatibele slimme stekker kost vandaag slechts $ 15

amazonsmartplug

Een slimme stekker is een uitstekende manier om van een gewoon oud elektrisch apparaat, of het nu een koffiezetapparaat of een lamp is, een aangesloten apparaat te maken. En op dit moment verkoopt Amazon zijn eigen spraakgestuurde slimme plug voor $ 15 van $ 25, een besparing van $ 10 en de eerste korting van het jaar.

De Amazon Smart Plug is een heel eenvoudig apparaat. Het is een kleine muurwrat met een enkele aan/uit-knop aan de zijkant. Er is ook een kleine LED die aangeeft dat het apparaat werkt. De stekker is klein genoeg om er twee op een standaard stopcontact te plaatsen, aangezien hij slechts 1,5 inch hoog bij 3,2 inch breed en 2,2 inch diep is.

Dit is een Amazon-apparaat, dus het werkt natuurlijk met Alexa, en het bedrijf zegt dat de installatie een fluitje van een cent is. “Sluit aan, open de Alexa-app en begin je stem te gebruiken”, aldus Amazon. U kunt desgewenst ook schema’s instellen (handig voor koffiezetapparaten) om apparaten naar behoefte te starten en te stoppen. Alexa ondersteunt ook routines waarbij het elke ochtend de slimme stekker activeert op hetzelfde moment als andere Alexa-vriendelijke slimme apparaten in huis.

De Alexa Smart Plug ondersteunt geen 5GHz-netwerken, maar werkt prima via 2,4GHz.

Als je een Alexa-vriendelijk huis hebt, voegt deze plug gemakkelijk wat meer slimheid toe aan het huis. Als je echter op zoek bent naar een Amazon-apparaat, bekijk dan onze favoriete slimme stekkers voor 2021 om iets meer naar jouw smaak te vinden.

[Today’s deal: Amazon Smart Plug for $15.]
0 Shares:
You May Also Like