Amazon’s Dash Smart Shelf bestelt automatisch benodigdheden opnieuw wanneer je bijna leeg raakt

amazon dash smart shelf pantry

Amazon heeft misschien zijn Dash Buttons en Dash Wand gedood, maar het is nog niet klaar met zijn Dash-activiteiten, met de Dash Smart Shelf die vandaag zijn debuut maakt voor zowel kleine bedrijven als consumenten.

De niet-productlink van Dash Smart ShelfRemove van $ 20 is in wezen een platte weegschaal met Wi-Fi die op een plank staat en benodigdheden bevat, van vaatwasmiddel en papieren handdoeken tot instant havermout en mineraalwater. Wanneer uw benodigdheden opraken, kan de Dash Smart Shelf ze automatisch opnieuw bestellen bij Amazon of u een mobiele melding sturen.

Als dit allemaal een beetje bekend in de oren klinkt, denk je misschien aan de andere Dash-apparaten van Amazon, zoals de Dash-knop, die je zou kunnen indrukken om specifieke producten van Amazon opnieuw te bestellen, of de Dash Wand, die je zou kunnen gebruiken om de streepjescodes of boodschappen te scannen in je keuken.

Natuurlijk zijn de Dash Button en Dash Wand al lang voorbij, waarbij Amazon vorig jaar de verkoop van fysieke Dash Buttons afsloot en de ondersteuning voor de Wand in juni beëindigde.

Maar terwijl de ondergang van de Button en Wand de ondergang leek te betekenen voor het merk Dash, komt hier de Dash Smart Shelf, die nu te koop is.

Amazon onthulde ongeveer een jaar geleden voor het eerst de Dash Smart Shelf en presenteerde het als een oplossing voor kleine bedrijven die het voorraadbeheer willen stroomlijnen. Maar consumenten toonden ook interesse in de Smart Shelf, en Amazon zegt dat het nu de Wi-Fi-enabled plank heeft ingeschakeld voor zowel dagelijkse shoppers als zakelijke gebruikers.

Amazon dash slimme plank

Aangedreven door vier AAA-batterijen (er is ook een optionele AC-adapter), is de Dash Smart Shelf verkrijgbaar in drie maten: klein (7×7 inch), medium (12×10 inch) en groot (18×13 inch).

De plank maakt via wifi verbinding met je Amazon Business-account of de Amazon Shopping-app, en wanneer hij merkt dat de voorraad die hij bevat bijna op is, kan hij ze automatisch opnieuw bestellen bij Amazon.

Je kunt natuurlijk niet zomaar iets op de Smart Shelf zetten. Amazon heeft een lijst met alle Dash-enabled producten die het aanbiedt, variërend van toiletartikelen en kantoorbenodigdheden tot snacks en voedsel voor huisdieren. En je kunt Dash-items op de plank niet mixen en matchen (het is niet slim); in plaats daarvan hoeft u slechts één type artikel tegelijk op de plank te plaatsen.

U kunt de Amazon Shopping-app gebruiken om de drempel in te stellen waaronder de Dash Smart Shelf uw benodigdheden opnieuw bestelt. Het is ook vermeldenswaard dat de plank geen items opnieuw zal ordenen totdat deze meer dan 12 uur onder de vooraf ingestelde drempel ligt, waardoor hij niet springt als je aan het reorganiseren bent.

Over het algemeen is het een slim concept dat we graag willen testen, en we zijn blij te horen dat de Dash-producten van Amazon niet dood zijn.

0 Shares:
You May Also Like