Amazon’s Blink biedt nieuwe opslagmogelijkheden voor zijn cameralijn voor thuisbeveiliging

blink indoor

Amazon’s Blink-dochteronderneming biedt enkele van de minst dure huisbeveiligingscamera’s op de markt, en nu biedt het bedrijf Blink-eigenaren nieuwe cloudgebaseerde en lokale opties voor het opslaan van videoclips van die apparaten.

Eerder aangekondigd in april 2020 en eindelijk beschikbaar vanaf 18 maart, kost het basisplan van Blink $ 3 per maand ($ 30 per jaar, indien jaarlijks betaald) per camera en biedt cloudopslag voor een onbeperkt aantal clips gedurende een voortschrijdende periode van 60 dagen. Een Plus-abonnement van $ 10 per maand/$ 100 per jaar biedt dezelfde hoeveelheid opslagruimte voor een onbeperkt aantal camera’s.

knipperen voeg synchronisatiemodule toe 2

Deze abonnementen zijn bijna identiek aan wat Ring, eigendom van Amazon, biedt voor zijn reeks beveiligingscamera’s en videodeurbellen, behalve dat $ 10 per maand ook professionele bewaking koopt als je een Ring Alarm smart home-systeem bezit. Net als Ring geeft Blink 10 procent korting op de aankoop van toekomstige Blink-apparaten en accessoires, plus een uitgebreide productgarantie terwijl het abonnement actief is.

Blink biedt ook een alternatieve opslagoplossing voor kopers die hun videoclips liever lokaal opslaan. De $ 35 Blink Add-on Sync Module 2, die voorheen alleen beschikbaar was als onderdeel van een camerasysteem, integreert tot 10 Blink-camera’s zodat ze vanuit één app kunnen worden bekeken en bediend.

Sluit gewoon een USB-stick (tot 256 GB) aan en je kunt videoclips opslaan op je eigen privénetwerk. Blink verkoopt zijn eigen USB-drive voor $ 15, maar biedt slechts 64 GB aan opslagruimte.

Houd er echter rekening mee dat lokale opslag niet compatibel is met de oudere Blink XT2-, XT- en eerste generatie binnencamera’s.

0 Shares:
You May Also Like