Amazon’s attente, boeiende Echo Dot Kids Edition is meer dan 40% korting

amazon echo dot kids edition main 100808349 orig

We hebben gezegd dat de Echo Dot Kids Edition “een attente en verrassend boeiende metgezel is”, die kinderen bezig houdt met praktische (maar handsfree) activiteiten en vaardigheden. En vandaag kun je er een krijgen voor $ 40 van WootRemove non-product link, een enorme korting op de catalogusprijs van $ 70.

De Echo Dot Kids-editie, die we in onze recensie 4,5 sterren en een Editors’ Choice-prijs hebben gegeven, brengt alle smarts die je van de Echo Dot mag verwachten in een regenboog of blauw kindvriendelijk pakket. Kinderen kunnen verhalen en muziek horen, mensen op hun goedgekeurde lijsten bellen en nog veel meer met alleen het geluid van hun stem. U kunt ook ouderlijk toezicht instellen om de inhoud te beperken waartoe uw kinderen toegang hebben, tijdslimieten instellen en meer. Een inbegrepen eenjarig abonnement op FreeTime Unlimited geeft je toegang tot een enorme bibliotheek met kindvriendelijke boeken, games, muziek en vaardigheden.

“Vermakelijk zonder storend te worden, educatief zonder saai terrein te betreden, de Echo Dot Kids Edition slaagde erin mijn gemakkelijk afgeleide tweedeklasser bezig te houden, maar bracht haar zelden tot waanzin, terwijl ik mij liet bepalen hoe en wanneer ze kon spelen met haar nieuwe digitale vriend,” verklaarde onze recensie gelukkig.

Eenvoudig in te stellen en nog gemakkelijker te gebruiken, dit is een solide manier om uw kinderen hun eigen lieve slimme luidspreker te geven. En voor de prijs van vandaag is het een deal die niet te kloppen is.

[Today’s deal: Echo Dot Kids Edition for $40 from WootRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like