AmazonCommercial AC & USB Desktop Outlet met overspanningsbeveiliging review

amazoncommercial surge protector in use

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Eenvoudig op de meeste bureaus te plaatsen USB-poorten aan de bovenkant Voldoende wattage om mobiele apparaten snel op te laden Houdt snoeren uit het zicht, maar binnen handbereik Blijft redelijk stevig op hun plaats

nadelen

Uitgangen te dicht bij elkaar voor sommige AC-adaptersGeen manier om veerbelast anker op zijn plaats te vergrendelenGeen specifieke klemgrenzen voor overspanningsbeveiliging

Ons oordeel

De AmazonCommercial AC- en USB Desktop-uitgang combineert zes AC-stopcontacten en vier USB-oplaadpoorten met voldoende overspanningsbeveiliging voor bijna alle behoeften.

We moesten allemaal op handen en knieën gaan zitten en onder een bureau klimmen of het van de muur wegtrekken om een ​​extra stopcontact op een stekkerdoos of overspanningsbeveiliging te vinden. Of om op zoek te gaan naar een beschikbare USB-oplaadaansluiting op onze computer of een AC-adapter te vinden om te gebruiken. Het AmazonCommercial AC- en USB-bureaubladstopcontact met overspanningsbeveiliging biedt op slimme wijze een combinatieoplossing voor mensen die aan een bureau werken die aan deze behoeften voldoet.

Met behulp van een hendel die wordt ondersteund door een krachtige veer, kunt u de hoefijzervormige overspanningsbeveiliging op elke kant van een bureau of tafelblad schuiven met ongeveer 4,5 inch vrije ruimte van voor naar achter en tussen 1 en 2,5 inch dik.

De stroom “strip” plaatst zijn aan / uit-schakelaar en vier USB-aansluitingen aan de bovenkant en rangschikt twee sets 3-polige AC-uitgangen, één set aan elke kant van de onderste arm van het hoefijzer. De AC-aansluitingen zijn georiënteerd met de bladen evenwijdig aan de vloer en de grondpen weg van de voorkant. De eenheid is 3 inch breed en 1,5 inch lang over zijn lengte; elk segment is 5,5 inch lang.

De zes stopcontacten van het model zijn dicht bij elkaar geplaatst, zoals een wandcontactdoos die zijwaarts is gedraaid met een extra aansluiting. Dat betekent dat het alleen goed werkt met standaard twee- en driepolige stekkers die typisch zijn voor computerapparatuur en langere snoeren op AC-adapters, of AC-adapters die breed zijn in plaats van hoog. Normale muurwratten zullen een of twee aangrenzende stopcontacten bedekken.

amazoncommerciële overspanningsbeveiliging close-up

De vier USB-stekkers kunnen elk 2,4 ampère leveren bij 5 volt (12 watt). Alle vier de poorten kunnen maximaal 4,8 A leveren over aangesloten apparaten (24 W). De handleiding waarschuwt dat de overspanningsbeveiliging het vermogen niet gelijkmatig over de vier verdeelt als ze meer dan 4,8 W trekken. Desalniettemin is het wattage voldoende om telefoons en de meeste apparaten behalve tablets relatief snel op te laden, solo of in veelvouden.

Amazon geeft geen details over de mate van bescherming die de overspanningsbeveiliging biedt, alleen dat deze tot 15A/1800W aankan en 1080 joule bescherming biedt. Dat is aanzienlijk voor typische doeleinden, wanneer alleen een krachtig werkstation enkele honderden watts zou kunnen verbruiken. De aan/uit-schakelaar is voorzien van een stroomonderbreker die uitschakelt als het stroomverbruik te hoog is, en wordt gereset zonder een aparte knop te gebruiken.

De meeste overspanningsbeveiligingen geven de maximale spanning weer die over elk van de drie poten van een driedraads circuit kan gaan voordat het klemmen in werking treedt met behulp van metaaloxidevaristors (MOV’s), en die informatie ontbreekt. Er is geen garantie tegen schade door het niet bieden van bescherming, hoewel dergelijke aanbiedingen doorgaans aanzienlijke limieten hebben en moeilijk zijn om claims tegen in te dienen.

Het enige echte nadeel van de overspanningsbeveiliging is dat de veerbelaste hendel die hem op zijn plaats houdt, niet op zijn plaats kan worden vergrendeld met een schroef of op een andere manier. Tijdens het testen is het gemakkelijk om aan een kabel te trekken en het apparaat van links naar rechts te schuiven. Het ontwerp maakt het echter vrij moeilijk om onbedoeld te verwijderen. Het wordt waarschijnlijk het best gebruikt op plaatsen zonder kleine kinderen of grote dieren. In normale omstandigheden hoeft u het alleen maar op zijn plaats te houden of terug op zijn plaats te verplaatsen bij het manipuleren van AC-stekkers.

het komt neer op

Als u zelden AC-stekkers toevoegt of verwijdert, past de vormfactor mogelijk niet. Maar als u stopcontacten in de buurt wilt hebben en deze regelmatig wilt aansluiten en loskoppelen, is dit een perfecte oplossing. Het is vooral fijn om zoveel USB-poorten direct beschikbaar te hebben, letterlijk bovenop het hebben van meerdere stopcontacten.

0 Shares:
You May Also Like