Amazon verlaagt prijzen voor Echo-, Kindle- en Fire-tablets voor Moederdag

amazon echo show 10

Moederdag is aanstaande zondag en Amazon organiseert een enorme uitverkoop op zijn Echo-, Kindle- en Fire-apparaten. Verwijder niet-productlink net op tijd voor last-minute shoppers. Je zult niet één, niet twee, maar Amazon-apparaten vinden die goedkoop zijn. Er zijn hier genoeg opties om elke moeder een glimlach te bezorgen, en beter nog, Amazon biedt snelle verzendopties die zondag een geschenk in handen kunnen krijgen.

We hebben de verkoop doorgenomen om enkele van onze favoriete deals te identificeren.

De Kindle Paperwhite-e-reader is te koop voor slechts $ 95 in plaats van de gebruikelijke $ 130. Dat is een besparing van $ 35 en een uitstekende prijs voor onze favoriete Kindle voor de meeste lezers. Deze Paperwhite bevat een ruime 8 GB aan opslagruimte – genoeg voor een echte bibliotheek met e-boeken. Het is ook waterdicht tot twee meter water voor ontspanning aan het zwembad, en wordt geleverd met een ingebouwd licht om ‘s nachts te lezen.

Vervolgens hebben we de fantastische Echo Show 10 voor $ 200, die overeenkomt met dezelfde verkoopprijs die we een paar weken geleden zagen. We hebben de Echo Show 10 vorige maand beoordeeld, met 4,5 van de 5 sterren en een Editor’s Choice Award. Als je iets traditioneler (en betaalbaarder) wilt dan de roterende Echo Show 10, is de kleinere Echo Show 8 slechts $ 75 tijdens de Moederdag-uitverkoop van Amazon.

Ten slotte kun je de verrassend goede Fire HD 10 haken voor $ 95 in plaats van de gebruikelijke $ 150. Dit is een 10-inch 1080p-tablet met 32 ​​GB aan opslag aan boord. Het draait op een aangepaste versie van Android die alles ondersteunt wat je nodig hebt voor casual entertainment, waaronder Netflix, Disney+, Spotify, Amazon Prime Video en meer.

Er is nog veel meer aan deze verkoop, waaronder 25 procent korting op de 4K Fire TV Stick en aanbiedingen voor smart home-apparatuur zoals de slimme Blink-camera’s. Verwijder niet-productlink. Zorg ervoor dat je het bekijkt voordat deze deals verdwijnen (en voel je vrij om wat boodschappen voor jezelf te doen terwijl je toch bezig bent).

[Today’s deal: Amazon Devices Mother’s Day Sale.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like