Amazon verkoopt oordopjes waar we dol op zijn voor extreem lage prijzen, alleen vandaag

1more dual triple quad opener

Als je draadloos wilt gaan of gewoon een nieuwe koptelefoon nodig hebt, heeft Amazon de deal (s) voor jou, maar alleen voor vandaag. De online retailer gooit een eendaagse uitverkoop op 1More-oordopjes Verwijder niet-productlink met talloze opties en kleuren om uit te kiezen. De deals eindigen maandagavond net voor middernacht Pacific Time en we hebben ze allemaal doorgenomen om onze favorieten te vinden.

Als eerste hebben we de 1More Triple Driver-oortelefoons voor $ 50, een daling van $ 65. We hebben deze hoofdtelefoon beoordeeld en hebben ze een verbazingwekkende vijf van de vijf sterren en een Editors’ Choice Award gegeven. We vonden ze leuk vanwege “de combinatie van uitstekende geluidskwaliteit en waarde.” Het nemen van $ 15 korting op de stickerprijs maakt deze hoofdtelefoon nog aantrekkelijker.

Vervolgens is er de 1More stijlvolle echte draadloze in-ear-koptelefoon voor $ 50 in groen en goud, of de zwarte versies voor $ 48,43. We hebben deze beoordeeld en gaven ze vier van de vijf sterren toen ze $ 100 waren – twee keer deze prijs. We waarderen ze vanwege hun “uitstekende geluidskwaliteit” met “geweldige beeldvorming en dynamisch bereik”. We hielden ook van de gemakkelijke toegang tot Siri en Google Assistant.

Ten slotte hebben we de 1More dual driver ANC Pro draadloze oordopjes voor $ 105, een daling van $ 150. We hebben deze oordopjes ook beoordeeld en noemden ze een koptelefoon met een gespleten persoonlijkheid: “Schoon en slank met ANC uit, en rijk en baszwaar met ANC aan. Het werkt hoe dan ook buitengewoon goed als een telefoonheadset.

Als je het geluid van deze geteste en goedgekeurde hoofdtelefoon niet leuk vindt, zijn er nog verschillende opties beschikbaar in de uitverkoop van vandaag, maar nogmaals, handel snel. Deze moordende deals verdwijnen om middernacht Pacific.

[Today’s sale: 1More earbuds one-day sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like