Amazon upgradet de camera’s van de Echo Show 5 en 8 en introduceert een Echo Show 5 voor kinderen

echo show 8 charcoal music

Amazon heeft zojuist de volgende generatie versies van de Echo Show 8- en 5-schermen verwijderd, die zullen worden geleverd met bekende vormfactoren maar bijgewerkte camera’s, terwijl een nieuwe Echo Show 5 voor kinderen ouderlijk toezicht en een opvallend ontwerp zal bieden.

De nieuwe displays, die in de voetsporen treden van de volledig vernieuwde Echo Show 10, kunnen nu worden gereserveerd en worden begin juni verzonden.

Echo Show 8

De tweede generatie Echo Show 8Remove non-product link kost hetzelfde $ 130 als het origineel en ziet er vrijwel identiek uit aan zijn voorganger, met een 8-inch, 1280 x 800 touchscreen en stereoluidsprekers.

Onder de motorkap bevindt zich echter een nieuwe 13-megapixelcamera die automatisch pant en zoomt tijdens videogesprekken, handig om je in beeld te houden terwijl je chat met familie en vrienden.

echo laat 8 reacties zien

Amazon zegt dat het “binnenkort” de mogelijkheid zal toevoegen om op het scherm te tikken voor geanimeerde beelden zoals harten, gelach en confetti, terwijl AR-effecten je laten verschijnen in (bijvoorbeeld) straatkunst of beroemde schilderijen.

Naast de nieuwe camera zal de Echo Show 8 een bijgewerkte octo-core CPU bevatten, die zou moeten helpen de soms trage prestaties van het originele Show 8-scherm te verzachten.

Echoshow 5

Verderop, de next-gen Echo Show 5Remove non-product link kost $ 85, of vijf dollar minder dan de eerste-gen (vaak afgeprijsde) catalogusprijs van $ 90.

echo show 5 diepzeeblauwe slaapkamer

Net als de Echo Show 8 komt de Show 5 ook met een verbeterde camera, hoewel de update wat bescheidener is: denk aan twee megapixels in plaats van slechts één voor de originele Show 5, wat betekent dat je voor de tweede moet poneren -gen Toon 8 voor elke pan- of zoomfunctie.

Naast de nieuwe camera krijgt de next-gen Show 5 een nieuwe kleur genaamd “Deep Blue Sea”, naast de bestaande smaken “Charcoal” en “Glacier White”.

Echo Show 5 Kinderen

Ten slotte onthult Amazon een nieuwe “Kids Edition” van de Echo Show 5. Net als de vierde generatie Echo Dot Kids, wordt de niet-productlink van Echo Show 5 KidsRemove van $ 95 geleverd met vooraf ingeschakeld ouderlijk toezicht, samen met een jaarabonnement op het Amazon Kids+ Family Plan, dat duizenden op kinderen gerichte boeken, games, films en tv-shows biedt. Het Kids+ Family Plan kost normaal $ 7 per maand, of $ 69 per jaar.

echo show 5 kinderen voor en achter

De Echo Show 5 Kids wordt ook geleverd met een groovy groene afwerking, dezelfde 2MP-camera als op de standaard tweede generatie Echo Show 5 en een garantie van twee jaar in plaats van een jaar.

Alle drie de nieuwe Echo-displays worden op 9 juni verzonden en we zullen volledige beoordelingen hebben zodra we enkele voorbeeldeenheden hebben bekeken.

0 Shares:
You May Also Like