Amazon ruimt zijn moordenaar op, zojuist vervangen Echo Show 5 voor $ 50

echo show 5 front

Moederdag is voorbij, maar de deals voor Amazon-apparaten gaan nog steeds goed dankzij inkomende upgrades. De online retailer wil de inventaris opruimen voor nieuwe Echo Show 5 en 8 slimme displays die in juni komen. Op dit moment is de Echo Show 5 te koop voor slechts $ 50. Dat is $ 20 tot $ 40 lager dan de gebruikelijke prijzen, en een bijzonder goede deal voor een uitstekend slim scherm dat wordt vervangen door een versie die op papier geen significante verbeteringen lijkt te bieden.

We gaven de huidige Echo Show 5 een geweldige 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award. “Of je hem nu gebruikt als wekker, videospeler of slimme thuishub, de Echo Show 5 is een fantastische toevoeging aan de Alexa-familie”, zeiden we.

Dat is echt de kern van wat deze Echo Show zo solide maakt. Het is klein, goed ontworpen en in staat om een ​​goede hoeveelheid informatie op zo’n klein scherm weer te geven. Het werkt ook goed voor het afspelen van muziek en het ondersteunt oproepen.

Op dit moment vraag je je misschien af ​​wat je gaat missen door niet de volledige prijs te betalen voor de nieuwe Echo Show 5 die volgende maand komt. De nieuwe versie kost $ 85, heeft een extra kleuroptie en een iets betere camera. Het kopen van dit huidige model voor $ 50 is een deal die je niet wilt missen – zolang het duurt.

[Today’s deal: Echo Show 5 for $50 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like