Amazon Prime Day 2020: Beste slimme verlichting, beveiligingscamera’s, slimme huisdeals

arlo pro 3 main

Slimme lampen en beveiligingscamera’s staan ​​dit jaar centraal op Amazon Prime Day, waarbij TP-Link, Arlo, Blue by ADT en meer hoge kortingen bieden op alles, van slimme lampen en led-lichtstrips tot videodeurbellen en slimme multicamera’s. beveiligingskits.

Naast slimme lampen en beveiligingscamera’s, zien we ook enkele solide deals over digitale fotolijsten, robotstofzuigers (bekijk de grote Roomba-uitverkoop van iRobot hieronder), energiemonitors voor thuis en slimme stekkers. Blijf terugkomen terwijl er meer deals live gaan tijdens Amazon’s tweedaagse Prime Day-evenement, en klik hier voor deals over Amazon’s Echo slimme luidsprekers, Fire TV-apparaten, Blink-beveiligingscamera’s en meer.

Amazon Prime Day 2020 slimme verlichtingsdeals

Als je klaar bent om van je huis een slim huis te maken, is slimme verlichting de gemakkelijkste manier om te beginnen. Zowel de Kasa dimbare witte slimme lamp als de dimbare witte gloeilamp van TP-Link schroeven in standaard lichtfittingen en omdat ze rechtstreeks verbinding maken met wifi-netwerken, hebben ze geen (potentieel dure) slimme hub nodig. De lampen zijn ook compatibel met Alexa en Google Assistant, wat betekent dat je ze kunt bedienen met spraakopdrachten en ze kunt opnemen in slimme routines. Naast zijn slimme lampen, heeft TP-Link een Wi-Fi-, Alexa- en Google Assistant-compatibele meerkleurige LED-lichtstrip te koop, samen met een slimme lichtschakelaar. Ook verkrijgbaar: slimme lampensets van C by GE, LIFX en Philips Hue, plus een Leviton-dimmerschakelaar.

Op zoek naar meer Philips Hue lampen? Best Buy heeft de Lightstrip Plus met een verlenging van één meter te koop, maar houd er rekening mee dat deze specifieke versie het Bluetooth-compatibele model is dat eerder dit jaar uitkwam.

Amazon Prime Day 2020 smart-beveiligingsdeals

Arlo biedt tijdens Prime Day een hele reeks scherp geprijsde beveiligingscamera’s aan, waaronder de 2K Arlo Pro 3 Floodlight-camera en Arlo Essential Camera. Ondertussen biedt ADT drie van zijn DIY Blue by ADT-camera’s te koop aan, krijgt het Wyze Lock een bescheiden korting en hebben we slimme sloten van Kwikset, Schlage en Yale afgeprijsd.

Amazon Prime Day 2020 robotstofzuiger deals

iRobot serveert een drietal verleidelijke robotstofzuigerdeals, met zijn populaire, Wi-Fi-enabled Roomba 692 die het grootste prijs-kapsel ziet, terwijl de zelfledigende i6+ wordt verkocht voor een indrukwekkende $ 200 korting. Ook te koop is de eufy Boost IQ RoboVac 30C, die wordt geleverd met grensstroken die voorkomen dat vacuüm in de verkeerde kamers terechtkomt, terwijl Shark’s zelfledigende XL RV1001AE bijna half leeg is.

Amazon Prime Day 2020 digitale fotolijsten, luchtreinigers, slimme stekkers en andere slimme huisdeals

Als je op zoek bent naar een slimme plug-and-play fotolijst, Aura’s nieuwe Carver (die we zojuist hebben beoordeeld) is nu te koop, samen met drie scherp geprijsde Wi-Fi-compatibele frames van Nixplay, terwijl D-Link en TP- De slimme stekkers van Link Kasa krijgen flinke kortingen. We zagen ook de drastisch afgeprijsde myQ Smart Garage Hub van Chamberlain (die toevallig onze favoriete garagedeurcontroller is), samen met besparingen op slimme energiebewakingssystemen, slimme waterafsluitkleppen, luchtreinigers en meer.

Top tech verkopen tijdens Prime Day

Wil je zelf rondsnuffelen om te zien wat er beschikbaar is? Al deze winkels hebben momenteel uitverkoop:

0 Shares:
You May Also Like