Amazon onthult next-gen Echo Frames, laat de Echo Loop smart ring vallen

amazon echo frames

Blijkt dat mensen Alexa meer in hun bril hebben dan op een ring, waarbij Amazon zijn Echo Frames verdubbelt met een vernieuwde versie terwijl de Echo LoopRemove niet-productlink terug in een la wordt geplaatst.

De niet-productlink van de tweede generatie Echo FramesRemove, gepland voor verzending op 10 december, kost $ 250, een premie van $ 70 ten opzichte van het originele model. Amazon zegt dat de nieuwe Frames betere audio, verbeterde levensduur van de batterij (tot 40 procent langer voor continue audioweergave, belooft Amazon), en meer kleuren, waaronder zwart, “horizonblauw” en “modern turkoois” bieden.

Net als bij de originele Echo Frames, is de nieuwe versie uitgerust met kleine luidsprekers waarmee jij – en alleen jij – Alexa kunt horen, samen met een “VIP-filter” waarmee je kunt kiezen welke contacten worden aangekondigd en welke apps kunnen binnenkomen met meldingen. Je kunt de Frames ook gebruiken met native iOS- en Android-spraakassistenten, zoals Siri en Google Assistant, en je kunt ze laten uitrusten met lenzen op sterkte.

Voor de volgende generatie Frames zegt Amazon dat het de kleine “openlucht”-luidsprekers van het origineel heeft geüpgraded, waardoor een “rijker en voller” geluid mogelijk is, en het volume kan zichzelf automatisch aanpassen op basis van omgevingsgeluid en uw eigen aangepaste instellingen .

De nieuwe Frames kunnen zichzelf ook uitschakelen wanneer je ze langer dan drie seconden ondersteboven plaatst, terwijl Alexa on the Frames nu kalenders en groepsberichten ondersteunt.

Een van de belangrijkste kenmerken van de tweede generatie Echo Frames is dat ze veel gemakkelijker te kopen zijn.

De originele Echo Frames kwamen aan als een “Day One Edition” -product, wat betekende dat je alleen een uitnodiging kon aanvragen om een ​​paar te kopen. (Ik heb mijn eigen Frames aangevraagd kort nadat ze uitkwamen, en het duurde meer dan negen maanden voordat een uitnodiging arriveerde.)

De nieuwe Echo Frames daarentegen zullen algemeen beschikbaar zijn zodra ze op 10 december worden verzonden, geen uitnodiging vereist. Ondertussen kunnen degenen die $ 180 hebben betaald voor de originele Echo Frames inruilen voor slechts $ 70.

Oké, dus hoe zit het met de Echo Loop, de Day One Edition Alexa-ring die vorig jaar naast de Echo Frames werd aangekondigd? Welnu, het lijkt erop dat Amazon uit de smart ring-business stapt, waarbij het bedrijf opmerkt dat de “productie en verkoop” van de Loop “beëindigt”.

Amazon gaf geen specifieke reden om de Loop los te laten, maar zei alleen dat “we veel hebben geleerd over hoe klanten Alexa willen gebruiken voor korte, snackbare inhoud” en dat “we dat met ons zullen meenemen terwijl we doorgaan met het uitvinden van nieuwe klantervaringen.”

Hoewel Amazon de Loop niet meer zal verkopen, beloofde het Echo Loop-gebruikers dat hun ringen zullen blijven werken en dat ze “updates en ondersteuning blijven ontvangen”. Hoe lang Amazon de Loop zal blijven ondersteunen, is natuurlijk een open vraag.

Het nieuws over de Echo Frames en Loop kwam een ​​paar maanden na Amazon’s grote productevenement voor de herfst, waarbij de techgigant een reeks opnieuw ontworpen Echo-luidsprekers onthulde, maar geen melding maakte van de Alexa-compatibele bril of ring, die beide werden onthuld op evenement van het voorgaande jaar.

0 Shares:
You May Also Like