Amazon heeft geweldige deals voor snoersnijders op premium streamingkanalen

prime video channel deals

Amazon Prime-leden hoeven niet te wachten op Prime Day om geweldige deals te scoren op streamingkanalen. Ze kunnen zich aanmelden voor twee maanden AMC+, BET+, Discovery+, Epix en/of Motor Trend voor slechts 99 cent per stuk. De services worden na de proefperiode van twee maanden tegen hun gebruikelijke prijzen verlengd als u niet opzegt, maar u moet snel handelen: deze deals verlopen op 22 juni.

Meld je aan voor AMC+ om shows te zien zoals , , , en met Annie Murphy in haar eerste hoofdrol sinds ze Alexis Rose speelde op . AMC+ biedt ook een geweldige verzameling nieuwe en klassieke horrorfilms via Shudder, waaronder de fantastische zombiefilm van Yeon Sang-ho, het zelfstandige vervolg op . AMC+ bevat ook entertainment van BBC America, Sundance Now en IFC Films Unlimited. Alles wordt gepresenteerd zonder commerciële onderbrekingen. Na uw proefabonnement betaalt u $ 8,99 per maand totdat u de service opzegt.

motor trend

BET+ wordt beheerd door Tyler Perry Studios en de BET Networks-eenheid van ViacomCBS. Het kanaal is gewijd aan de zwarte cultuur en biedt originele films en televisieseries uit de BET-programmabibliotheek en programmering van regisseur en producent Tyler Perry. Daarom vind je hier Perry’s hele oeuvre (niet alleen de films); plus originele series zoals met in de hoofdrollen Michelle Buteau, Jill Scott en Ryan Michelle Bathe; en , met Babou Ceesay en Jill Halfpenny. De service is advertentievrij en kost $ 8,99 per maand nadat uw proefperiode van twee maanden is afgelopen.

Met een Discovery+-abonnement krijg je toegang tot de honderden shows – de meeste realityseries en documentaires – die anders alleen beschikbaar zijn met een kabel- of satelliet-tv-abonnement. Discovery+ bundelt de programmering die beschikbaar is op Discovery, Food Network, Animal Planet, Trvl Channel, DIY Network, HGTV (huis en tuinieren) en meer. Als je van tv-series houdt, zoals , , of , dan is dit het kanaal voor jou. Dit is de advertentievrije versie van Discovery+, dus u betaalt $ 6,99 per maand na uw gratis proefperiode.

Epix staat al lang bekend om het aanbieden van Hollywood-films op aanvraag, maar dit streamingkanaal produceert ook een aantal geweldige originele series, documentaires en stand-upcomedyspecials. Enkele van de beste films die momenteel worden aangeboden, zijn het sci-fi-denkstuk, met in de hoofdrol Amy Adams; de nieuwste film in de gekke Keanu Reeves-franchise, ; en de favoriet van de kinderen, . Originele series van hoge kwaliteit omvatten , met in de hoofdrol Forrest Whitaker; , het DC Comics-oorsprongsverhaal van Batmans beroemde butler; en , een kijk op de klassieke roman van HG Wells, met in de hoofdrol Gabriel Byrne. Na je proefperiode van twee maanden kost een abonnement op Epix $ 5,99 per maand.

Ten slotte is Motor Trend Network een televisienetwerk voor autorace-enthousiastelingen, die evenementen zoals The 24 Hours of Le Mans en de Dakar Rally streamen die je niet op de kabel zult vinden. Het kanaal biedt ook reality-series zoals en , plus verslaggeving van auto-evenementen zoals het Pebble Beach Concours d’Elegance. En alles is advertentievrij. Motor Trend Network kost $ 4,99 per maand nadat de proefperiode is afgelopen.

Als u op zoek bent naar geweldige inhoud om goedkoop te binge, kunt u zich aanmelden voor een van deze kanalen, zoveel mogelijk kijken tijdens de proefperiode van twee maanden en in totaal minder dan $ 10 uitgeven. Er is geen verplichting om daarna de abonnementen voort te zetten, maar vergeet niet op te zeggen als je ze niet wilt voortzetten.

0 Shares:
You May Also Like