Amazon Glow laat kinderen en geliefden op afstand samen spelen

amazon glow

Amazon Glow is meer dan alleen een gadget voor videogesprekken, het combineert een scherm, een projector en een objectscanner om u te laten lezen, tekenen, spelen en communiceren met verre familieleden. Kinderen zullen het geweldig vinden.

Amazon GlowRemove niet-productlink (niet te verwarren met de Amazon Echo Glow), een early-access “Day 1” -product van Amazon met een hoog prijskaartje van $ 250, mist de slanke rondingen van zijn Echo-apparaten en de slanke lijnen van zijn Fire tabletten. In plaats daarvan is de Glow een dikke, L-vormige gadget met een 8-inch scherm en een uitsteeksel aan de bovenkant dat een projector herbergt. Die projector kan een 19-inch “virtuele ruimte” voor de Glow weergeven, terwijl de objectscanfunctie van de Glow vingers, speelgoed en andere items volgt.

Het idee achter de Glow is dat je niet alleen kunt chatten met verafgelegen tykes, maar ook met ze kunt spelen. Als uw kleintje bijvoorbeeld samen met een kind voorleest, kan hij items op de pagina aanwijzen of omcirkelen. Kinderen kunnen ook tekenen met virtuele potloden, kleurpotloden, penselen en spuitverf; maak van speelgoed stickers; los puzzels op met behulp van fysieke Tangram Bits; of speel spellen zoals schaken, dammen en Go Fish.

Amazon zegt samen te werken met bedrijven als Disney, Mattel, Nickelodeon en Sesame Workshop om games en content voor de Glow te maken, zoals tekenactiviteiten met Elmo, puzzels met SpongeBob SquarePants, games met Mattel’s Barbie en meer. Een software development kit (SDK) voor een “beperkt aantal” partners die hun eigen inhoud op de Glow willen aanbieden, zal volgend jaar beschikbaar zijn, zei Amazon.

Amazon glow virtuele speelruimte

Hoewel Amazon Glow prijzig is voor $ 250, is het goede nieuws dat je aan beide kanten van het gesprek geen Glow nodig hebt. Volwassen ouders, familieleden en geliefden kunnen meespelen met de gratis Amazon Glow-app voor iOS, Android en (uiteindelijk) Fire-tablets.

Amazon Glow wordt geleverd met een jaar lang Amazon Kids+, een Amazon-abonnementsservice die duizenden op kinderen gerichte games, boeken, video’s en digitale activiteiten biedt. Na het eerste jaar kost Amazon Kids+ Prime-leden $ 3 per maand voor een alleenstaand kind of $ 7 per maand voor maximaal vier kinderen. Een jaarlijks Kids+-gezinsabonnement kost $ 69 per jaar.

Ook inbegrepen bij de Glow zijn ouderlijk toezicht, inclusief de mogelijkheid om aan te geven welke volwassenen uw kinderen kunnen bellen, evenals een garantie van twee jaar.

Omdat de Glow een “Day 1” product is, kun je er niet zomaar een bestellen. In plaats daarvan moet u een uitnodiging aanvragen. Amazon zegt dat de eerste Glow-eenheden in de komende weken moeten worden verzonden.

We zullen een volledige recensie van de Amazon Glow hebben zodra wij – en onze kinderen – wat tijd doorbrengen met een recensie-eenheid.

0 Shares:
You May Also Like