Amazon Fire TV voegt Sling TV, YouTube TV en Hulu + Live TV toe aan zijn live programmeergids

amazon fire tv sling tv youtube tv hulu tv

Abonnees van Sling TV, YouTube TV en Hulu + Live TV zullen binnenkort gemakkelijker kunnen surfen op kanalen op hun Amazon Fire TV-apparaten, waarbij Amazon aankondigt dat de drie populaire live-tv-services op het punt staan ​​te worden geïntegreerd in het Live TV-tabblad van Fire TV.

Een Fire TV-update die vandaag wordt uitgerold, voegt programmering van Sling TV en YouTube TV toe aan de “ontdekkingsfuncties” van Fire TV voor live tv, terwijl Hulu + Live TV-ondersteuning in de “komende weken” zal volgen, volgens een Amazon-blogpost .

Zodra de updates arriveren, zien abonnees van Sling TV, YouTube TV en Hulu + Live TV live-programma’s van die services verschijnen op het tabblad Live TV van Fire TV, dat rijen met live tv-kanalen bevat, gerangschikt op categorieën als genre, recents en ” op nu.” Er is ook een rij gewijd aan kanalen die als favorieten zijn gemarkeerd.

Live tv-programma’s van Sling TV, YouTube TV en Hulu + Live TV verschijnen ook in de live-programmeergids van Fire TV, een DVR-achtig raster van shows georganiseerd per kanaal en tijdslot.

Na de komst van Sling TV, YouTube TV en Hulu + Live TV, zal Amazon’s Fire TV bogen op integratie met bijna 20 live streaming tv-diensten.

amazon fire tv live programmeergids

Andere “lineaire” live tv-apps die integreren met de Fire TV-interface zijn Philo, Pluto TV, Red Bull TV en Twitch, samen met premiumkanalen als HBO, Showtime, Starz, Cinemax, MLB.TV, PGA Tour Live en NBA League-pas.

Gebruikers van Fire TV Edition Smart TV’s en Fire TV Recast DVR’s kunnen ook over-the-air-kanalen toevoegen aan het Live TV-tabblad van Fire TV.

Live streaming tv-kanalen worden steeds meer een prioriteit voor streaming videoplatforms. Amazon Fire TV-concurrent Roku biedt zijn eigen live tv-programmagids met meer dan 100 lineaire streaming-tv-kanalen, en slechts een dag geleden heeft het premium tv-kanalen als HBO, Showtime en Starz toegevoegd aan zijn live-programmeerrooster.

0 Shares:
You May Also Like