Amazon Echo Auto is 70% korting voor Black Friday

echo auto light

Recensies zijn gemengd over de Echo Auto – sommigen zijn er dol op, sommigen haten het – maar er is geen discussie over de 70 procent Black Friday-korting.

Terug naar zijn bodemloze Prime Day-prijs van slechts $ 14,99 (lager dan de $ 50 catalogusprijs), kan de Echo Auto Alexa door de luidsprekers van je auto sturen via Bluetooth of de extra aansluiting. Eenmaal verbonden met de Alexa-app van je telefoon, kun je met Alexa praten via de ingebouwde luidsprekerarray van de Echo Auto, en het apparaat kan ook Alexa’s Auto Mode-weergave op je handset inschakelen.

De Echo Auto heeft zijn verdedigers, namelijk omdat het een makkie is om in te stellen en het is de gemakkelijkste manier om Alexa in je auto te brengen, waar ze muziek kan opzetten, sms-berichten kan dicteren en zelfs je slimme huis kan bedienen terwijl je op de weg. Maar we hebben de Echo Auto om een ​​voor de hand liggende reden in onze recensie genoemd: er is een telefoon voor nodig om te werken.

Dat gezegd hebbende, als je zelfs maar enigszins nieuwsgierig bent naar de Echo Auto, is deze steile Black Friday-korting de perfecte gelegenheid om het eens te proberen.

[Black Friday deal: The Echo Auto is selling for $14.99 on Amazon]

0 Shares:
You May Also Like