Alles wat we leuk vonden aan het originele model, en minder (batterijen, dat wil zeggen)

ring pathlight solar primary

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Zonnepanelen laden de batterij druppelsgewijs op Helder (80 lumen) – tenminste voor een product op zonne-energieHakken in het Ring-ecosysteem activeren Ring-camera’s, videodeurbellen en slimme lampen

nadelen

Veel duurder dan domme zonnepadverlichting Volledig gemaakt van plastic

Ons oordeel

De Ring Solar Pathlight is alles wat we leuk vonden aan de Ring Pathlight van vorig jaar, minus de noodzaak om heel veel wegwerpbatterijen te kopen.

De versie op zonne-energie van de Ring Smart Lighting Pathlight elimineert de nummer één reservering die ik had over de originele versie: de levensduur van de vier D-celbatterijen. En na een implementatie van 11 maanden van het eerste-generatieproduct, maak ik me veel minder zorgen over mijn tweede bedenking: de duurzaamheid van de volledig plastic constructie.

Een fotovoltaïsch paneel dat bijna het geheel van de 3,5-inch bovenkant van de Ring Solar Pathlight beslaat, laadt een 3,7-volt lithium-ionbatterij op. Als je niet genoeg zonlicht krijgt om de batterij opgeladen te houden, kun je de bovenkant van de lamp losmaken en naar binnen brengen om op te laden met een micro-USB-kabel. De kabel wordt geleverd in de doos, maar u moet uw eigen AC-adapter voorzien. Het licht arriveerde met voldoende vermogen om op te zetten en te koppelen met de Bridge, maar Ring raadt aan om het volledig op te laden met een AC-adapter voordat het permanent wordt geïnstalleerd, en ik volgde dat advies op.

ring zonnepadlamp kap

Net als bij de originele Pathlight maakt de Pathlight Solar via de Ring Bridge verbinding met je wifi-netwerk (alleen 2,4 GHz). Deze recensie gaat ervan uit dat je dat onderdeel nog niet hebt, dus de Amazon-link hierboven is voor de starterskit met twee lampen die de Bridge bevat. Als je de Bridge hebt, zijn de Pathlights afzonderlijk verkrijgbaar voor $ 35 per stuk. Dat is slechts een premie van $ 5 ten opzichte van de originele versie – minder dan de kosten van de batterijen die je nodig hebt om het origineel van stroom te voorzien. Ik heb al een set batterijen vervangen in de twee eerste generatie Pathlights die ik heb gebruikt, en de Ring-app geeft aan dat de tweede set nu 37 procent is.

patlight zonnepaneel

De Pathlight Solar is zeker helderder dan het product van de eerste generatie, maar Ring zegt dat beide apparaten een bescheiden helderheid van 80 lumen genereren – voldoende om een ​​cirkelvormige lichtbundel van ongeveer twee meter in diameter te werpen (het licht kan desgewenst worden gedimd). Hun licht heeft ook dezelfde kleurtemperatuur: een koele 3500K. Afgezien van de grotere kap die nodig is om het zonnepaneel te hosten, lijkt de Pathlight Solar in bolderstijl erg op het product van de eerste generatie, met een hoogte van 16,8 inch bij een diameter van 4,33 inch vergeleken met 16,93 x 4,13 inch voor het origineel. De plastic behuizing van het origineel ziet er niet slechter uit voor slijtage na bijna een jaar blootstelling aan het weer, dus ik weet zeker dat het nieuwe model net zo duurzaam zal zijn.

Je kunt plannen dat de lichten worden ingeschakeld op basis van een schema (uren van de dag, dagen van de week, zonsondergang tot zonsopgang of zonsondergang tot een bepaald uur. En meerdere schema’s worden ondersteund.) Er is een afstembare bewegingssensor aan boord met 15 voet bereik en een gezichtsveld van 120 graden (heel iets smaller dan het gezichtsveld van 140 graden van het origineel). Met “afstembaar” bedoel ik dat je de gevoeligheid van de sensor voor beweging kunt aanpassen (laag, gemiddeld, hoog of aangepast – met behulp van een schuifregelaar). Als u alleen vertrouwt op de bewegingsinstellingen om de lichten in te schakelen, kunt u ze programmeren om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd: 30 seconden, één minuut, drie minuten of vijf minuten.

padlicht batterij

Die sensor kan het licht activeren op basis van een door de gebruiker gedefinieerd schema; wat nog belangrijker is, de Pathlight Solar kan componenten in het brede Ring-ecosysteem activeren om dingen te doen: je kunt elke Ring-camera video laten opnemen als reactie op beweging voor de Pathlight, en je kunt andere Ring Smart Lighting-apparaten programmeren om in te schakelen.

Nu Ring slimme gloeilampen heeft, kan iedereen die langs het Lichtpad loopt, naast verlichtingsarmaturen, zowel lampen in je huis als buiten laten branden. Als je niet thuis bent, is dit een geweldige manier om een ​​potentiële indringer te laten denken dat er iemand thuis is en dat de indringer is opgemerkt. Een omgevingslichtsensor voorkomt dat de Pathlight overdag wordt ingeschakeld en je kunt ook een schuifregelaar gebruiken om de gevoeligheid aan te passen (hoe hoger de gevoeligheid, hoe eerder het licht wordt ingeschakeld).

ring app gekoppelde apparaten

Het is vermeldenswaard dat de Ring Bridge maximaal 50 Ring-apparaten kan ondersteunen, maar niet elk Ring-apparaat is hiervan afhankelijk. Sommige producten, zoals de Ring Floodlight Camera en de Ring Video Doorbell, maken rechtstreeks verbinding met je wifi-netwerk. Kleinere apparaten, zoals de deur/raam- en bewegingssensoren die worden gebruikt met het Ring Alarm-systeem, communiceren via Z-Wave. In die gevallen doet de beperking van 50 apparaten er niet toe. Over de deur-/raamsensoren van Ring gesproken, het is echter vermeldenswaard dat je die apparaten niet kunt programmeren om Ring Smart Lighting-producten in te schakelen wanneer ze worden geactiveerd. Als je wilt dat Ring’s Pathlights worden ingeschakeld wanneer je een deur opent, moet je zoiets als de Ring-bewegingssensor bij de deur plaatsen.

2019 lifestyle insitu smartlighting padverlichtingzonne laag zichtbrickpathway

het komt neer op

Als je alleen op zoek bent naar padverlichting op zonne-energie die ‘s nachts automatisch wordt ingeschakeld en de batterijen oplaadt terwijl de zon schijnt, zijn er goedkopere opties dan de Ring Solar Pathlight. Deze alternatieven zullen niet zo helder zijn (verwacht 4 tot 10 lumen, vergeleken met de 80 lumen van de Ring), en je kunt ze niet aan een smart home-systeem koppelen), maar je kunt ze wel kopen in sixpacks voor wat Ring verwacht te halen voor een van zijn lampen.

Evenzo, als u op zoek bent naar buitenverlichting om ‘s avonds te pronken met uw landschap. Ring’s Smart Lighting-productlijn is nog steeds gericht op veiligheid, niet op sfeer. Producten in de Philips Hue-lijn vervullen die rol veel beter – en omdat ze niet afhankelijk zijn van batterijen, zijn ze veel helderder.

Dus waarom de Editors’ Choice-prijs voor de Ring Solar Pathlight? Want hoe leuk we de op batterijen werkende Ring Pathlight van vorig jaar ook vonden, het model op zonne-energie is nog beter. En het ecosysteem van Ring is nog breder en dieper geworden sinds we het eerste-generatieproduct rond deze tijd in 2019 hebben beoordeeld. Dat gezegd hebbende, zult u het meeste voordeel uit dit product halen als u andere Ring-producten bezit of van plan bent te kopen, vooral de beveiliging camera’s.

0 Shares:
You May Also Like